Μέσι: «Θέλω να μείνω στην Μπαρτσελόνα, αλλά πρέπει να υπάρχει ομάδα με νοοτροπία νικητή» (vid)

Μέσι: «Θέλω να μείνω στην Μπαρτσελόνα, αλλά πρέπει να υπάρχει ομάδα με νοοτροπία νικητή» (vid)

Gazzetta team
Μέσι: «Θέλω να μείνω στην Μπαρτσελόνα, αλλά πρέπει να υπάρχει ομάδα με νοοτροπία νικητή» (vid)

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε και για το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα, το οποίο συζητήθηκε τελευταία και έδωσε μια ξεκάθαρη απάντηση.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Sport, εκτός από τις προσπάθειες της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Νεϊμάρ, ρωτήθηκε και για το αν αληθεύει το γεγονός ότι έχει τη δυνατότητα στο τέλος κάθε σεζόν να τερματίσει το συμβόλαιό του και να αποχωρήσει ως ελεύθερος.

Ο ίδιος δεν απάντησε συγκεκριμένα σε αυτό, καθώς η ρήτρα που έχει τοποθετηθεί δεν του επιτρέπει να αποκαλύπτει τέτοιες πληροφορίες, ωστόσο ήταν ξεκάθαρος. Υπογράμμισε ότι θέλει να μείνει στην Μπαρτσελόνα γιατί νιώθει σαν στο σπίτι του, ωστόσο σημαντικό για αυτό το ενδεχόμενο αποτελεί η ύπαρξη της νοοτροπίας του νικητή μέσα στην ομάδα.

«Στην πραγματικότητα δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τίποτα γιατί υπάρχει μια ρήτρα στα συμβόλαια που δεν το επιτρέπει. Αν μιλούσα γι' αυτό θα έσπαγα αυτή τη ρήτρα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι πάντα έλεγα πως θέλω να βρίσκομαι στην Μπαρτσελόνα και το έκανα σε όλη μου την καριέρα. Αυτό είναι το σπίτι μου. Ωστόσο δεν θέλω να έχω ένα μεγάλο συμβόλαιο και να μείνω εδώ μόνο γιατί έχω συμβόλαιο. Θέλω να μείνω εδώ γιατί θέλω να είμαι εντάξει από πλευράς φυσικής κατάστασης, να παίζω και να είμαι σημαντικός. Να βλέπω ότι υπάρχει ένα πρότζεκτ με νοοτροπία νικητή. Θέλω να συνεχίσω να κερδίζω πράγματα με τον σύλλογο. Για μένα δεν σημαίνει τίποτα μια ρήτρα ή τα χρήματα. Το έχω πει πάρα πολλές φορές. Με παρακινούν άλλα πράγματα και το πιο σημαντικό για μένα είναι να έχουμε μια ομάδα με τη νοοτροπία του νικητή», σχολίασε ο Μέσι.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα