Ατζέντης Φεκίρ: «Να σταματήσει το σόου, όλοι ξέρουν γιατί δεν πήγε στη Λίβερπουλ»!

Κώστας Ζάλιαρης
Ατζέντης Φεκίρ: «Να σταματήσει το σόου, όλοι ξέρουν γιατί δεν πήγε στη Λίβερπουλ»!

bet365

Η συνέντευξη του Ναμπίλ Φεκίρ, όσα είπε για τους λόγους που δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στη Λίβερπουλ και οι κατηγορίες που εξαπέλυσε προς τον πρώην μάνατζέρ του, προκάλεσαν την αντίδραση του άλλοτε εκπροσώπου του, ο οποίος τον κάλεσε να... σταματήσει το σόου!

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Λιθουανία - Πορτογαλία και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Ζαν Πιέρ Μπερνέ, αντέδρασε έπειτα απ' όσα διάβασε από τον πρώην πελάτη του, Ναμπίλ Φεκίρ, ο οποίος απορούσε για την μη ολοκλήρωση της μετακίνησής του στη Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2018 και την ευθύνη που του έριξαν για την κατάσταση του γονάτου του, για το οποίο ο παίκτης τόνιζε πως δεν είχε βρεθεί τίποτα αρνητικό στα ιατρικά τεστ.

«Πρέπει να σταματήσει το σόου και να σταματήσει να θεωρεί χαζούς τους ανθρώπους. Όλοι ξέρουν τι έχει συμβεί! Η μεταγραφή στη Λίβερπουλ χάλασε για δυο λόγους! Ο πρώτος είναι το γόνατό του, ακόμα κι αν ήθελαν οι άνθρωποι της αγγλικής ομάδας να κάνουν μια προσπάθεια παραπάνω σε αυτό το κομμάτι.

Ο δεύτερος λόγος είναι η εμφάνιση κάποιων άγνωστων ψευτοατζέντηδων που την τελευταία στιγμή ζήτησαν να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις από την αρχή! Έτσι οι άνθρωποι της Λίβερπουλ αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την υπόθεση» ήταν τα λόγια του πρώην μάνατζερ του Φεκίρ στο «sport witness».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα