Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-2: Ανεπιθύμητος, αλλά την έσωσε ο Μπέιλ (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-2: Ανεπιθύμητος, αλλά την έσωσε ο Μπέιλ (vid)

bet365

Από διωγμένος, λυτρωτής. Τον Μπέιλ δεν τον ήθελε κανείς στη Ρεάλ, μα εκείνος ήταν που με δύο γκολ της χάρισε τουλάχιστον τον βαθμό (2-2), ισοφαρίζοντας δύο φορές τη Βιγιαρεάλ.

«Το καλύτερο θα ήταν να έφευγε ακόμα και αύριο, αν ήταν δυνατόν», ξεστόμισε μία μέρα της προετοιμασίας ο Ζινεντίν Ζιντάν, εξηγώντας όσο πιο ξεκάθαρα γινόταν ότι δεν ήθελε ούτε καν να βλέπει τον Γκάρεθ Μπέιλ. Τελικά του... ξέμεινε και όχι μόνο αυτό, αλλά εξαιτίας των πολλών τραυματισμών, ο Ζιζού αναγκάστηκε να τον ρίξει και στα τρία μέχρι τώρα παιχνίδια. Κι ο Ουαλός αφού μοίρασε μία ασίστ στην πρεμιέρα, έσωσε με δύο δικά του γκολ τον βαθμό στο 2-2 της Ρεάλ στο “Θεράμικα” κόντρα στη Βιγιαρεάλ.

Οι Μαδριλένοι παρατάχθηκαν με δίδυμους πύργους στην κορυφή, αλλά δεν ξεκίνησαν καλά. Στην πρώτη επίθεση που έβγαλαν οι αντίπαλοι, δέχτηκαν και το γκολ. Ο Σέρχιο Ράμος έχασε την μπάλα (13'), ο Κουρτουά σταμάτησε τον Εκαμπί, αλλά ως τρέιλερ βρήκε δίχτυα ο Ζεράρ. Από εκεί και μετά ανέβασαν ρυθμό οι φιλοξενούμενοι και έχασαν ευκαιρίες, με το δοκάρι του Μπενζεμά (45') να είναι η πιο καθαρή. Στο αμέσως επόμενο λεπτό όμως βρήκαν την ισοφάριση. Επειτα από σούπερ συνδυασμό, τακουνάκι του Γιόβιτς και παράλληλη πάρε βάλε του Καρβαχάλ, βγήκε εύκολα δίχτυα ο Μπέιλ.

Ωστόσο, στην επανάληψη και πάλι στη μία επίθεση της η Βιγιαρεάλ ξαναβρήκε γκολ, με τον Μόι Γκόμεθ (74') να σκοράρει εξ επαφής. Τουλάχιστον οι Μερένγκες είδαν τον Μπέιλ να τους λυτρώνει (86') με ωραίο χαμηλό τελείωμα στη γωνία. Ηταν το ίδιο ακριβώς σκορ που είχαν φέρει μεταξύ τους εκεί μέσα και τις δύο προηγούμενες χρονιές και που κράτησε τη Ρεάλ στο -4 από την κορυφή. Το φοβερό με τον Μπέιλ ήταν ότι έκλεισε το βράδυ του με απίθανη αποβολή, δεχόμενος δύο κίτρινες κάρτες σε ένα λεπτό.

Βιγιαρεάλ (Χοσέ Καγιέχα): Φερνάντεθ, Αλμπιόλ, Γκασπάρ, Τόρες, Κιντίγια, Ιμπόρα, Καθόρλα (73' Μπάκα), Μόι Γκόμεθ, Τσουκβουέζε, Ζεράρ, Εκαμπί (63' Ανγκισά)

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Καρβαχάλ, Μεντί, Καζεμίρο, Κρόος (82' Βαλβέρδε), Λούκας Βάθκεθ (73' Βινίσιους), Μπέιλ, Μπενζεμά, Γιόβιτς (68' Μόντριτς).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα