Κορυφώνονται οι διαπραγματεύσεις για Νεϊμάρ μεταξύ Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν

Gazzetta team
Κορυφώνονται οι διαπραγματεύσεις για Νεϊμάρ μεταξύ Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν

bet365

Χρήματα και πακέτο τους Ράκιτιτς, Τοντιμπό και Ντεμπελέ προσφέρει η Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν για να κλείσει τον Νεϊμάρ.

Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Το μεγαλύτερο σίριαλ του καλοκαιριού, αυτό της μετακίνησης του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα συνεχίζεται. Μετά από τις δηλώσεις του Λεονάρντο, ότι η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει συμφωνήσει ακόμα με την Μπαρτσελόνα, έρχονται νέες πληροφορίες για τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο καλά ενημερωμένος συνήθως Ισπανός δημοσιογράφος Γκιγιέμ Μπαλαγέ μετέφερε πως οι επαφές έχουν ξεκινήσει και πάλι και βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Σύμφωνα με τις πηγές του, η Μπαρτσελόνα εκτός από χρήματα προσφέρει τους Ράκιτιτς, Τοντιμπό και Ντεμπελέ στην Παρί Σεν Ζερμέν για τον Νεϊμάρ.

Σύμφωνα με τον Ισπανό expert, είναι η πρώτη φορά που ο Ντεμπελέ φαίνεται θετικός για να μετακινηθεί στην Παρί, τη στιγμή που οι Ράκιτιτς και Τοντιμπό έχουν ήδη δώσει την έγκρισή τους.

Ωστόσο, μένει να συμφωνηθεί η φόρμουλα με την οποία θα μεταγραφή ο Ντεμπελέ στην Παρί καθώς η επιθυμία της Μπάρτσα είναι αυτό να γίνει με τη μορφή δανεισμού. Την ίδια στιγμή το ποσό που δίνει επιπλέον η Μπαρτσελόνα για το deal φέρεται να ανέρχεται στα 130 εκατομμύρια ευρώ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα