Θέλει μόνο Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ!

Gazzetta team
Θέλει μόνο Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ!

bet365

Ο Νεϊμάρ, σύμφωνα με τα ισπανικά ρεπορτάζ, ξεκαθάρισε στην Παρί Σεν Ζερμέν ότι θέλει να πάρει μεταγραφή μόνο στην Μπαρτσελόνα και πλέον αναμένονται τα νέα από τις διαπραγματεύσεις στο Παρίσι.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Κράσνονταρ - Ολυμπιακός και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Το σίριαλ Νεϊμάρ φτάνει στην τελική του ευθεία έπειτα από πολλά επεισόδια με την Μπαρτσελόνα να θέλει να ολοκληρώσει το deal.

Αντιπροσωπεία των Καταλανών βρίσκεται ήδη στο Παρίσι για να διαπραγματευτεί με την Παρί Σεν Ζερμέν τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου άσου. Χθες ο τελευταίος μετέφερε στον αθλητικό διευθυντή της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα, όπως αναφέρει η Marca.

Για τον Νεϊμάρ φαίνεται να μην υπάρχει καμία Ρεάλ ή Γιουβέντους, παρά μόνο η Μπάρτσα και γι' αυτό, όπως υποστηρίζει η Marca, ο ίδιος ο Βραζιλιάνος θέλησε να το ξεκαθαρίσει ενόψει της σημερινής συνάντησης του Αλ-Κελαϊφί και του Λεονάρντο με τους Μπλαουγκράνα.

Πλέον αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον τα νεότερα από τις συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων στη γαλλική πρωτεύουσα με την Μπαρτσελόνα να προτίθεται να καταθέσει πρόταση δανεισμού με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι ύψους 170 εκατομμυρίων ευρώ. Στο τραπέζι μάλιστα δεν αποκλείεται να πέσει και το όνομα του Ντεμπελέ, αν η πλευρά των Παριζιάνων πιέσει γι' αυτό. Οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα