Ματσάρα στο Cerámica, διπλό η Οσασούνα!

Gazzetta team
Ματσάρα στο Cerámica, διπλό η Οσασούνα!

bet365

Ματσάρα στο Cerámica, όπου Βιγιαρεάλ και Γρανάδα αναδείχθηκαν ισόπαλες 4-4. Διπλό η Οσασούνα στην έδρα της Λεγανιές.

Μεγάλο ματς στο Cerámica, όπου οι Βιγιαρεάλ και Γρανάδα μοίρασαν θέαμα σε ένα συναρπαστικό ραντεβού.

Τα «κίτρινα υποβρύχια» προηγήθηκαν με 4-2, αλλά οι φιλοξενούμενοι με αντεπίθεση διαρκείας πήραν τον βαθμό. Στο 35' ο Καθόρλα από την άσπρη βούλα άνοιξε το σκορ, ωστόσο στις καθυστερήσεις του α' μέρους ο Φέντε με τον ίδιο τρόπο ισοφάρισε σε 1-1. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 53' ο Μάξι Γκόμεθ έδωσε το προβάδισμα. Η Γρανάδα ισοφάρισε στο 62' με αυτογκόλ του Πένια. Η Βιγιαρεάλ ανέβασε ρυθμό, ο Μορένο στο 65' πέτυχε το 3-2 και στο 73' ο Τσουκουέζε σημείωσε το 4-2. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση. Ο Σολδάδο μείωσε σε 4-3 και ο Πουέρτας στο 81' διαμόρφωσε το 4-4.

Με το δεξί στη φετινή LaLiga μπήκε η Οσασούνα, καθώς επικράτησε 1-0 της Λεγανιές εκτός έδρας. Η νεοφώτιστη πήρε το τρίποντο χάρη στο γκολ του Αβιλα στο 75', με την γηπεδούχο να τελειώνει το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Οσκαρ. Βασικός για τους γηπεδούχους ήταν ο Σιόβας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα