Θέλτα - Ρεάλ Μαδρίτης 1-3: Περίπατος στο Βίγκο (vid)

Θέλτα - Ρεάλ Μαδρίτης 1-3: Περίπατος στο Βίγκο (vid)

bet365

Με τον Μπέιλ βασικό και με τους Μπενζεμά-Κρος-Βάθκεθ να βρίσκουν δίχτυα, η Βασίλισσα καθάρισε εύκολα τη Θέλτα, παρά την αποβολή του Μόντριτς, παίρνοντας το πρώτο τρίποντο.

Η φετινή La Liga δε θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα για τη Ρεάλ, αφού μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα στο Μπιλμπάο, ήρθε η δική της νίκη στο Balaidos. Με τον Ζινεντίν Ζιντάν να δίνει θέση βασικού στον Μπέιλ, ο οποίος με τη σειρά του έδωσε έτοιμο το 0-1 στον Μπενζεμά, οι Μαδριλένοι ήλεγξαν την κατάσταση και δεν επηρεάστηκαν από την αποβολή του Μόντριτς με την πρώτη απευθείας κόκκινη στην καριέρα του. Και πως να επηρεαστούν, δηλαδή, από τη στιγμή που ο Κρος θυμήθηκε τον καλό του εαυτό και έβαλε γκολάρα για το 0-2, ενώ ο Μπενζεμά έδωσε και ασίστ για το 0-3 του Βάθκεθ. Και κάπως έτσι, η Βασίλισσα μπήκε με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα...

Το ματς άρχισε με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματα του, αλλά ο Μπέιλ μια χαρά τα είχε τα δικά του και το έδειξε στο 12', όταν... έκανε πλάκα στον αντίπαλο του και γύρισε για τον Μπενζεμά, ο οποίος με προβολή έκανε το 0-1. Μια χαρά ξεκίνημα για τη Ρεάλ αλλά δεν ήταν μια χαρά και η συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου, αφού οι καλές φάσεις έλειπαν. Τουλάχιστον μέχρι τα τελευταία λεπτά του, όταν το ματς απέκτησε ζωή. Ευκαιρία για τους Μαδριλένους στο 44' με το πλασέ του Μόντριτς που απέκρουσε ο Ρούμπεν Μπλάνκο, γκολ της Θέλτα με τον Μέντεθ μετά το λάθος του τραγικού Οντριοθόλα, ακύρωση του γκολ μέσω VAR για οφσάιντ του Ιάγο Ασπας που έστρωσε στον Μέντεθ, διαμαρτυρίες των γηπεδούχων κλπ.

Στην επανάληψη, πάντως, τα πράγματα ήταν καλύτερα και φάνηκε από την αρχή. Η Ρεάλ άγγιξε το 0-2 με τον Μπενζεμά, το πλασέ του οποίου έφυγε λίγο άουτ, η Θέλτα πλησίασε στο 1-1 με τον Ιάγο Ασπας που νικήθηκε από τον Κουρτουά και στο 56' φάνηκε ότι οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να κάνουν τη ζημιά, αφού απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Μόντριτς για επικίνδυνο παιχνίδι στον Ντένις Σουάρεθ. Ειδικά όταν -δύο λεπτά μετά- χρειάστηκε μια τρελή επέμβαση του Κουρτουά σε κεφαλιά του Αραούχο, οι γηπεδούχοι το πίστεψαν ότι μπορούν. Δεν μπορούσαν όμως και αποδείχθηκε λίγα λεπτά μετά... Η σουτάρα του Κρος στο 61' είχε ως αποτέλεσμα το 0-2 και από εκεί και πέρα η ομάδα του Ζιντάν ήλεγξε εύκολα την κατάσταση. Τόσο εύκολα, ώστε να φτάσει και σε τρίτο γκολ στο 80', όταν οι Μαρσέλο και Μπενζεμά τα έκαναν όλα τέλεια, για να χριστεί τελικά σκόρερ ο Βάθκεθ (0-3).

Και με τη Ρεάλ να ψάχνει, αφού έβλεπε ότι θα μπορούσε να το κάνει, το 4ο γκολ, η Θέλτα κατάφερε να πετύχει τουλάχιστον αυτό της τιμής στο 91', με το διαγώνιο σουτ του 18χρονου Λοσάδα που είχε περάσει λίγα λεπτά νωρίτερα ως αλλαγή, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Θέλτα (Φραν Εσκριμπά): Ρούμπεν Μπλάνκο, Κέβιν Βάθκεθ, Νταβίντ Κόστας, Αραούχο, Ολάσα, Μπελτράν (83' Σέικ), Λομπότκα (75' Σίστο), Μπράις Μέντεθ, Ντένις Σουάρεθ, Ιάγο Ασπας, Φερνάντες (88' Λοσάδα).

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Οντριοθόλα, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κρος, Μόντριτς, Καζεμίρο, Βινίσιους (69' Λούκας Βάθκεθ), Μπέιλ (75' Ισκο), Μπενζεμά (81' Γιόβιτς).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα