Η La Liga αρχίζει στην COSMOTE TV

Gazzetta team
Η La Liga αρχίζει στην COSMOTE TV

bet365

Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο ξεκινάνε την μάχη τους για το πρωτάθλημα στην Ισπανία. Το πρωτάθλημα με τις πιο ακριβές μεταγραφές αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Εχει το μεγαλύτερο ντέρμπι στον κόσμο. Εχει τις ακριβότερες μεταγραφές του κόσμου. Εχει τον καλύτερο παίκτη του κόσμου. Η La Liga αρχίζει στις 18 Αυγούστου και το φετινό πρωτάθλημα αναμένεται να είναι το συγκλονιστικότερο των τελευταίων ετών. Κι αυτό γιατί η Ρεάλ θα δώσει μεγαλύτερη βάση στο πρωτάθλημα, η Ατλέτικο ενισχύθηκε και η Μπαρτσελόνα πήρε και τον Γκριεζμάν!

Φυσικά δεν είναι μόνο οι 3 διεκδικήτριες του τίτλου. Βαλένθια, Μπέτις και Σεβίλλη θα παλέψουν για μια θέση στην τετράδα που οδηγεί στο Champions League. Σοσιεδάδ, Μπιλμπάο και Βιγιαρεάλ ενισχύθηκαν.

Η La Liga γίνεται ακόμα πιο ισχυρή μιας και όλες οι ομάδες βελτιώθηκαν με τις μεταγραφές του καλοκαιριού.

Οπως γράψαμε άλλωστε είναι το πρωτάθλημα που σπατάλησε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Η Μπαρτσελόνα έδωσε 120 εκατομμύρια για τον Γκριεζμάν. Η Ατλέτικο άλλα τόσα για τον Ζοάο Φελίξ. Η Ρεάλ Μαδρίτης 100 για τον Αζάρ.

Και φυσικά είναι το πρωτάθλημα με το clasico. Ρεάλ-Μπαρτσελόνα και Μπαρτσελόνα-Ρεάλ!

Last but no least που λένε και στον χωριό μας υπάρχει ο καλύτερος του κόσμου. Ο Λιονέλ Μέσι παραμένει στην Βαρκελώνη και είναι έτοιμος για μία ακόμη σεζόν γεμάτη ρεκόρ και γκολ...

Ολα αυτά κι ακόμα περισσότερα μπορείτε να τα δείτε ζωντανά κι αποκλειστικά στην COSMOTE TV από τις 16 Αυγούστου όταν και θα γίνει η πρώτη σέντρα στο Μπιλμπάο μεταξύ της Αθλέτικ και της Μπαρτσελόνα στο Cosmote Sport 2, στις 22:00.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα