Πόλεμος La Liga-Ομοσπονδίας και τέλος τα ματς Παρασκευής, Δευτέρας

Gazzetta team
Πόλεμος La Liga-Ομοσπονδίας και τέλος τα ματς Παρασκευής, Δευτέρας

bet365

Aναταραχή στο ισπανικό ποδόσφαιρο και στα ανά τον κόσμο κανάλια που έχουν αγοράσει το πακέτο της La Liga, καθώς τα παιχνίδια θα διεξάγονται πλέον μόνο Σαββατοκύριακο.

Ενας κακός χαμός συμβαίνει στην Ισπανία και επηρεάζει όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα και τις χώρες που έχουν συμφωνήσει για να μεταδίδουν αγώνες της La Liga. Ο αθλητικός δικαστής της Ομοσπονδίας αποφάσισε ότι απαγορεύονται από εδώ και στο εξής να διεξάγονται αναμετρήσεις Παρασκευή και Δευτέρα και πως όλα τα παιχνίδια θα παίζονται το Σαββατοκύριακο.

Η La Liga θα προσφύγει σε κανονικό δικαστήριο, ώστε να ακυρωθεί η ε λόγω απόφαση, αλλά μέχρι να γίνει αυτό, ήδη για τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του ισπανικού πρωταθλήματος έχουν ακυρωθεί τα ματς της Παρασκευής και της Δευτέρας και έχουν μετακινηθεί για το ΣΚ. Μεταξύ αυτών είναι το Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα και (θα διεξαχθεί Σάββατο 17 Αυγούστου). Αναμένονται εξελίξεις σε αυτόν τον παράξενο πόλεμο που έχει φέρει αναταραχή στο ισπανικό ποδόσφαιρο και στα ανά τον κόσμο κανάλια που έχουν αγοράσει το πακέτο της La Liga.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα