Η Μπαρτσελόνα σπρώχνει τον Ράκιτιτς προς την έξοδο

Η Μπαρτσελόνα σπρώχνει τον Ράκιτιτς προς την έξοδο

Gazzetta team
Η Μπαρτσελόνα σπρώχνει τον Ράκιτιτς προς την έξοδο

bet365

Ο Βαλβέρδε τον στέλνει στον πάγκο και ο Μπαρτομέου δεν του ανανεώνει το συμβόλαιο, σημάδια ότι η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να δείξει στον Ιβάν Ράκιτιτς πως καλό θα ήταν να της πάει προτάσεις αποχώρησης.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2021, αλλά είναι εξαιρετικά πιθανό οι δρόμοι της Μπαρτσελόνα και του Ιβάν Ράκιτς να χωρίσουν νωρίτερα, ίσως και αυτό το καλοκαίρι. Το club αναζητά έσοδα από πωλήσεις και ο Ερνέστο Βαλβέρδε φέρεται να έχει εξηγήσει στον Κροάτη μέσο ότι φέτος δεν τον υπολογίζει για βασικό. Η απόκτηση του Φρένκι Ντε Γιονγκ, η πιθανή οπισθοχώρηση του Φελίπε Κουτίνιο, μετά και την απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν και η σκέψη να γίνει ξανά μέσος ο Σέρζι Ρομπέρτο, στέλνουν στον πάγκο τον Ράκιτιτς.

Επίσης, ο πρόεδρος των Μπλαουγκράνα, έχει πει στον ατζέντη του παίκτη, ότι δεν σκοπεύει ούτε να επεκτείνει, ούτε να βελτιώσει το συμβόλαιό του, κάτι που ουσιαστικά δείχνει ότι προσπαθεί να τον οδηγήσει προς την έξοδο, με την Ιντερ να έχει από καιρό δείξει ενδιαφέρον. Βέβαια, ο ίδιος ο Ράκιτιτς όποτε μιλάει δημόσια, εξηγεί ότι δεν θέλει με τίποτα να φύγει από την Μπάρτσα. Ισως όμως μετά από τέτοια αντιμετώπιση να το ξανασκεφτεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα