Η Χετάφε αγόρασε τον Γκαγιέγκο που έγινε επαγγελματίας στα 32 του! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Η Χετάφε αγόρασε τον Γκαγιέγκο που έγινε επαγγελματίας στα 32 του! (vid)

bet365

Είναι το απόλυτο παράδειγμα για τη θεωρία που λέει πως ποτέ δεν είναι αργά να γίνεις ή να πετύχεις αυτό που θέλεις... Ο Ενρίκ Γκαγιέγκο, από την οικοδομή και τις εγκαταστάσεις κλιματιστικών σε σπίτια, έγινε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής μόλις πριν από λίγους μήνες και πλέον ανήκει στη Χετάφε!

Ο Γκαγιέγκο, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στο χώρο του ποδοσφαίρου, στην ηλικία των 31 ετών και 11 μηνών.

Έπειτα από 13 χρόνια προσπαθειών, κόπου, ιδρώτα στο γήπεδο και αφοσίωσης στο ποδόσφαιρο, δικαιώθηκε για το γεγονός πως δεν τα παράτησε ποτέ.

Ίσα – ίσα, για όλο τον καιρό που ήταν σε ερασιτεχνικές ομάδες, έκανε πολλές δουλειές κατά περιόδους για να μπορεί να συντηρηθεί και να μη σταματήσει τη μπάλα.

Πότε οδηγός νταλίκας, πότε οικοδομή, πότε εγκαταστάσεις κλιματιστικών... Ποτέ δεν έμενε δίχως μια δεύτερη ασχολία, αφού χρειαζόταν χρήματα...

Η Εξτρεμαδούρα στη δεύτερη κατηγορία ήταν η πρώτη ομάδα που του πρόσφερε επαγγελματικό συμβόλαιο. Πριν από αυτή, ο Γκαγιέγκο είχε παίξει σε Κορνέγια, Πρέμια και Αλματσόρα. Στους τέσσερις μήνες της παρουσίας του στην Εξτρεμαδούρα πέτυχε 15 τέρματα στο πρώτο μισό της σεζόν 2018-2019 και αυτό ήταν αρκετό για να προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων ισπανικών κλαμπ.

Η Ουέσκα τον έκανε δικό της διαθέτοντας 2 εκατομμύρια ενώ πλέον ανήκει στη Χετάφε, η οποία διέθεσε περί τα 6 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει και να του δώσει την ευκαιρία να παίξει μέχρι και στο Europa League!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα