Ο Γκριεζμάν μάλλον ξέχασε όσα είχε πει για τον Μέσι...

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Γκριεζμάν μάλλον ξέχασε όσα είχε πει για τον Μέσι...

bet365

Προσπαθώντας να αιτιολογήσει την απόφαση που είχε πάρει το περασμένο καλοκαίρι, όταν και είχε παραμείνει στην Ατλέτικο, ο Αντουάν Γκριεζμάν είπε ορισμένα πράγματα για το ρόλο που θα είχε στη... σκιά του Μέσι, φτάνοντας πλέον σε σημείο να τα γυρίσει όλα τούμπα με τη μεταγραφή του.

Κύπελλο Εθνών Αφρικής με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Γάλλος επιθετικός, υπέγραψε, ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής και το απόγευμα του Σαββάτου παρουσιάστηκε επίσημα από τους «μπλαουγκράνα», έπειτα από την καταβολή των 120 εκατομμυρίων ευρώ στα γραφεία της LaLiga από τους δικηγόρους του.

Βέβαια, στην Ατλέτικο ακόμα σκέφτονται τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούν σε νομικό επίπεδο αφού έχουν πάτημα για να ισχυριστούν και ν' αποδείξουν τις παράτυπες επαφές του παίκτη με τη Μπαρτσελόνα αρκετούς μήνες νωρίτερα και τη «συνωμοσία» τους για να πληρωθεί η μειωμένη ρήτρα μετά το πέρας του Ιουνίου.

Κατά την παρουσίασή του – που δεν είχε καμία σχέση με όσες γίνονται στο «Καμπ Νόου», αφού επιλέχθηκε να μην γίνει μπροστά σε κόσμο – ο Γκριεζμάν ανέφερε πως είναι τρομερή η χαρά του για τη συνεργασία που θα έχει με τον Λιονέλ Μέσι καθημερινά στις προπονήσεις αλλά και στα επίσημα ματς του συλλόγου της Καταλονίας.

Μερικούς μήνες πιο πριν και συγκεκριμένα τον Νοέμβρη του 2018 και έχοντας αποφασίσει να συνεχίσει γι' ακόμα μια χρονιά στους «ροχιμπλάνκος», είχε πει σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο δημοφιλές ποδοσφαιρικό περιοδικό FourFourTwo:

«Ήταν πολύ δύσκολο ν' απορρίψω τη Μπαρτσελόνα, ειδικά όταν μια τέτοια ομάδα επικοινωνεί μαζί σου, σου στέλνει μηνύματα και σου δείχνει ότι σε θέλει. Από την άλλη, υπάρχει μια ομάδα που σε θεωρεί σημαντικό και που προσπαθεί να χτίσει γύρω σου. Ίσως το γεγονός πως θα ήμουν απλά υπό τον Μέσι στη Μπαρτσελόνα, να έπαιξε το ρόλο του...».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα