Μπαρτσελόνα: Ο Γκριεζμάν ενημέρωσε ότι δεν πάει στην προετοιμασία της Ατλέτικο

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Ο Γκριεζμάν ενημέρωσε ότι δεν πάει στην προετοιμασία της Ατλέτικο

bet365

Επανάσταση ξεκινάει ο Αντουάν Γκριεζμάν κόντρα στη στάση της Ατλέτικο, που κοντράρει την Μπαρτσελόνα για τη μεταγραφή του και απαιτεί την εμφάνισή του στην έναρξη για τη νέα σεζόν.

Την Παρασκευή το απόγευμα η Ατλέτικο εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, κατηγορώντας την Μπαρτσελόνα και τον Αντουάν Γκριεζμάν, ότι είχαν μυστική συμφωνία από τον περασμένο Μάιο και γι' αυτό σκόπευε να κρατήσει σκληρή στάση στην κουβέντα για την αποπληρωμή της ρήτρας αποδέσμευσής του. Αυτή έπεσε από τα 200 στα 120 εκατ. ευρώ την 1η Ιουλίου, αλλά οι Μπλαουγκράνα ζήτησαν να πληρώσουν σε μακροπρόθεσμο πλάνο δόσεων, με την Ατλέτικο να αξιώνει το ποσό εφάπαξ και να εξηγεί στον παίκτη ότι τον περιμένει στο ραντεβού για την έναρξη της προετοιμασίας την Κυριακή.

Το βράδυ του Σαββάτου όμως τα ισπανικά Μέσα ενημέρωσαν ότι ο δικηγόρος του Γάλλου σούπερ σταρ έχει στείλει
mail στους Ροχιμπλάνκος και τους έχει ενημερώσει ότι ο πελάτης του δεν πρόκειται να εμφανιστεί και ότι περιμένει την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με την Μπαρτσελόνα, ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. Στο στρατόπεδο των Μπλαουγκράνα πάντως υπολόγιζαν και ίσως υπολογίζουν ακόμα, να τον ανακοινώσουν την ερχόμενη Παρασκευή. Φαίνεται όμως ότι δεν θα είναι τόσο εύκολο να συμβεί αυτό...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα