Συνεχίζει την περιπλάνηση και πάει Σοσιεδάδ ο Έντεγκααρντ...

Κώστας Ζάλιαρης
Συνεχίζει την περιπλάνηση και πάει Σοσιεδάδ ο Έντεγκααρντ...

bet365

Κάποτε, ήταν το παιδί – θαύμα. Ο Νορβηγός που άφηνε όλο τον κόσμο άφωνο. Που η Ρεάλ Μαδρίτης έτρεξε και τον απέκτησε για να λάμψει στο μέλλον. Όμως, ο Μάρτιν Έντεγκααρντ απλά... συνεχίζει την ποδοσφαιρική του περιπλάνηση και πάει δανεικός στη Σοσιεδάδ.

Ο νεαρός επιθετικός, θα συνεχίσει να ανήκει στους «μερένγκες», αφού, όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος, θα του ανανεωθεί το συμβόλαιο από τον Φλορεντίνο Πέρεθ μέχρι και το 2023.

Παρ' όλα αυτά, έπειτα από το πέρασμά του από τις Χέρενφεεν και Φίτεσε, ο Μάρτιν Έντεγκαρντ θα επιστρέψει στην Ισπανία για να παίξει για δυο χρόνια με τη μορφή δανεισμού στη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Για τον μικρό ενδιαφέρθηκε και η Μπάγερ Λεβερκούζεν, η Ρεάλ φαινόταν να προτιμούσε να τον στείλει στη Γερμανία για να «ψηθεί» στο επίπεδο της Bundesliga, όμως, τελικά επήλθε συμφωνία με τους Βάσκους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα