«Γίνεται, αλλά δεν είναι εύκολη η μεταγραφή του Νεϊμάρ»

«Γίνεται, αλλά δεν είναι εύκολη η μεταγραφή του Νεϊμάρ»

Κώστας Ζάλιαρης
«Γίνεται, αλλά δεν είναι εύκολη η μεταγραφή του Νεϊμάρ»

bet365

Στη Μπαρτσελόνα θεωρούν πιο εφικτή από ποτέ την επιστροφή του Νεϊμάρ στο «Καμπ Νόου» το φετινό καλοκαίρι, γνωρίζοντας όμως πως ακόμα κι έτσι, υπάρχουν δυσκολίες τις οποίες πρέπει να ξεπεράσουν για να πάρουν τον παίκτη από την Παρί.

Το θέμα του Βραζιλιάνου επιθετικού πιθανότατα θα είναι από τα μεγαλύτερα σε διάρκεια και ενδιαφέρον μέσα στο φετινό καλοκαίρι...

Στην Παρί Σεν Ζερμέν πλέον έχουν... απηυδήσει με την περίπτωσή του, με τον Νασέρ Αλ Κελαΐφι να έχει γυρίσει κι αυτός την πλάτη στον ποδοσφαιριστή και να του δείχνει πλέον ότι η πόρτα... είναι ανοιχτή.

Βέβαια, για να τη διαβεί και να φύγει από το «Παρκ Ντε Πρενς» ο Νεϊμάρ, θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και πολλά εκατομμύρια, πράγμα το οποίο γνωρίζουν καλά στη Μπαρτσελόνα, αλλά δείχνουν διάθεση να προχωρήσουν στην υπόθεση.

«Είναι εφικτό να γυρίσει, είναι μεταγραφή που μπορούμε να κάνουμε, αλλά ξέρουμε ότι έχει και ορισμένες δυσκολίες» ανέφερε άνθρωπος των «μπλαουγκράνα» στο ESPN, όπως χαρακτηριστικά ισχυρίζεται το δημοφιλές Μέσο για το θέμα του Βραζιλιάνου επιθετικού...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα