Έτσι κέρδισε η Ρεάλ την Μπαρτσελόνα στην κούρσα για Γιόβιτς

Gazzetta team
Έτσι κέρδισε η Ρεάλ την Μπαρτσελόνα στην κούρσα για Γιόβιτς

bet365

Αποκαλυπτικός ο μαδριλένικος Τύπος για τον τρόπο που η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να αρπάξει τον Λούκα Γιόβιτς μέσα από τα χέρια της Μπαρτσελόνα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του Λούκα Γιόβιτς από την Αϊντραχτ ξεκινώντας έτσι με εντυπωσιακό τρόπο το μεταγραφικό καλοκαίρι. Πως όμως η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σέρβου επιθετικού;

Η σημερινή Marca αποκαλύπτει το σημείο κλειδί με το οποίο η Ρεάλ πήρε κεφάλι έναντι της Μπαρτσελόνα, η οποία είχε το πάνω χέρι για μήνες, έχοντας τσεκάρει αρκετές φορές τον ποδοσφαιριστή. Μέχρι τον Μάρτη οι Μπλαουγκράνα ήταν αυτοί που είχαν την pole position, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να έχει δώσει φυσικά το «ok» για την απόκτησή του.

Κάπου εκεί λοιπόν, μπαίνει η Ρεάλ, η οποία κάνει μια κίνηση ματ καλώντας τον ατζέντη του, Φάλι Ραμαντάνι στη Μαδρίτη. Ο τελευταίος έχει συνάντηση με το δεξί χέρι του Φλορεντίνο Πέρεθ, τον Χοσέ Άνχελ Σάντσεθ και από εκεί και πέρα η Ρεάλ παίρνει το πάνω χέρι στην υπόθεση.

Στις 11 Απριλίου στη Λισαβόνα, στο περιθώριο της αναμέτρησης Μπενφίκα - Αϊντραχτ μεταφέρεται στον Γιόβιτς και επίσημα ότι η Ρεάλ θα έκανε κίνηση για την απόκτησή του καθώς ήταν ο πρώτος στόχος για την επίθεση των Μερένγκες.

Αφού η Αϊντραχτ είχε αγοράσει τα δικαιώματά του από την Μπενφίκα και ο ίδιος ο Σέρφος φορ είχε πει το «ναι» για να προχωρήσει η μεταγραφή του στη Ρεάλ, το μόνο που χρειαζόταν ήταν να τα βρει η Ρεάλ με τον γερμανικό σύλλογο. Μετά από διαπραγματεύσεις, οι δύο πλευρές συμφώνησαν στα 60 εκατομμύρια ευρώ συν άλλα 5 εκατ. ευρώ σε μπόνους και ο Γιόβιτς αποτελεί πια και επισήμως Μαδριλένος μέχρι το 2025.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα