Ο Πέρεθ για Ράμος, Κριστιάνο, Αζάρ και... galacticos

Ο Πέρεθ για Ράμος, Κριστιάνο, Αζάρ και... galacticos

Ο Πέρεθ για Ράμος, Κριστιάνο, Αζάρ και... galacticos

bet365

Ο ισχυρός άντρας της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ στη συνέντευξη που έδωσε μίλησε για όλους τους παίκτες που είναι στην ομάδα αλλά και αυτούς που γράφονται.

Στην Ελλάδα δεν το έχουμε συνηθίσει. Για την ακρίβεια γίνεται ολοένα και πιο σπάνιο. Ενας πρόεδρος συλλόγου να μιλήσει μόνο για θέματα ποδοσφαίρου να αναφερθεί με ονόματα και... διευθύνσεις για μεταγραφές, για τους παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ, για πωλήσεις που έγιναν.
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ το έκανε. Και το έκανε όντας πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης και όχι κάποιας ελληνικής ομάδας. Μπορείτε να καταλάβατε την διαφορά στα μεγέθη όπως και το πόσο δύσκολο είναι να μιλήσει κάποιος για τον Σέρχιο Ράμος, τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Γκάρεθ Μπέιλ, τον Εντέν Αζάρ, τον Νέιμαρ.

Στη μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στο «Onda Cero's El Transistor» αργά το βράδυ της Δευτέρας και μέρη αυτής έχουν γραφτεί, ο Φλορεντίνο Πέρεθ ρωτήθηκε για όλα κι απάντησε για όλα. Με εξαίρεση μόνο τον Ισκο! Ενα θέμα για το οποίο σχολίασε πως «είναι κάτι για το οποίο δεν θα ήθελα να μιλήσω στην εκπομπή».

Κεφάλαιο Ράμος
Ο Πέρεθ δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις για το θέμα του Σέρχιο Ράμος. Πριν την συνέντευξη του, είχαν υπάρξει αρκετά δημοσιεύματα που ήθελαν τον αρχηγό της Ρεάλ να θέλει να φύγει κάτι το οποίο έχει μεταφέρει και στον ισχυρό άντρα της ομάδας. «Δεν μπορώ να σας εγγυηθώ ότι ο Ράμος θα είναι εδώ και του χρόνου. Και νομίζω πως ούτε ο Ράμος μπορεί να σας απαντήσει κάτι τέτοιο», είπε αρχικά ο Πέρεθ και φυσικά οι ερωτήσεις δεν τελείωσαν εκεί.

«Τον αγαπώ τον Ράμος. Εχω κάνει τα πάντα γι' αυτόν και αν δεν έχω κάνει κάτι είναι επειδή δεν μπορούσα να το κάνω», απάντησε στην ερώτηση για την σχέση που έχει με τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πολυσυζητημένο ραντεβού που έγινε.

«Μίλησα μαζί του γιατί είναι ο αρχηγός της ομάδας, αλλά δεν άκουσα τον Ράμος να μου λέει πλήρωσε με και φεύγω (σ.σ. πριν μερικές εβδομάδες όταν είχε υπάρξει το ανάλογο δημοσίευμα). Αυτό δεν είναι αλήθεια. Βλέπω κάποια πράγματα στον Τύπο και μένω έκπληκτος», είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τελευταίο ραντεβού που είχαν και την πρόταση που του αποκάλυψε ο Σέρχιο.

«Δεν βρεθήκαμε στο σπίτι του για να λέμε και όλη την αλήθεια. Ο Σέρχιο ήρθε στην εταιρεία μου και καθίσαμε στο γραφείο μου. Μου είπε ότι έχει μια τεράστια πρόταση από Κίνα, αλλά δεν μπορούν να πληρώσουν για την μεταγραφή. Του απάντησα πως είναι αδύνατο για εμάς να αφήσουμε τον αρχηγό να φύγει ελεύθερο. Κι αυτό ήταν...»

Κεφάλαιο Κριστιάνο
Μεγάλο μέρος της συνέντευξης είχε να κάνει και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πέρεθ δέχτηκε αρκετές ερωτήσεις για την μεταγραφή του Πορτογάλου.

«Δεν μετανιώνω που αφήσαμε τον Κριστιάνο να φύγει. Και με τον Κριστιάνο στην ομάδα, την ίδια πορεία θα είχαμε φέτος», απάντησε αρχικά στην ερώτηση για το αν μετάνιωσε και πρόσθεσε: «το να βρούμε τον αντικαταστάτη του είναι δύσκολο. Είχαμε αρκετούς παίκτες που θα μπορούσαν να τον πλαισιώσουν. Μπέιλ, Ασένσιο, ο Βινίσιους ερχόταν. Ομως σας ξαναλέω δεν νομίζω πως αυτό ήταν το πρόβλημα της φετινής χρονιάς».

Οσο για την σχέση του με τον Κριστιάνο; «Είναι ένα οικείο πρόσωπο για μένα» και αναφέρθηκε στη συνέχεια για το θέμα της εφορίας που προέκυψε με τον Κριστιάνο. «Ποτέ δεν είπα ότι θα πληρώσω εγώ το ποσό.Υπήρχαν φήμες που δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα. Ήθελε να αλλάξει και βρήκε την Γιουβέντους. Ηθελε μια νέα πρόκληση και βρήκε μια νέα οικογένεια όπως είπε».

Οσο για την ανακοίνωση του Κριστιάνο αμέσως μετά τον τελικό του Champions League; «Ειχε ήδη αποφασίσει πως θέλει νέες προκλησεις και βρήκε την ευκαιρία στον τελικό. Σας λέω όμως πως ο Κριστιάνο δεν δημιούργησε ποτέ ούτε ένα πρόβλημα στην Μαδρίτη. Είναι παράδειγμα για όλους και θα τον θυμάμαι πάντα ως τον κορυφαίο παίκτη που έχουμε υπογράφει. Ηταν υπόδειγμα επαγγελματία».

Κεφάλαιο Μπέιλ
Είναι ένας μεγάλος πονοκέφαλος για την Ρεάλ αυτό το καλοκαίρι το θέμα του Μπέιλ. Και φυσικά ο Πέρεθ ρωτήθηκε για τον Ουαλό. «Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Δεν μπαίνω στην διαδικασία να σχολιάσω τα όσα γράφονται για την αποχώρησή του», είπε αρχικά για να ερωτηθεί εάν υπάρχουν προτάσεις για τον Μπέιλ.

«Δεν θα μιλήσω. Αλλά σας λέω πως αυτή τη στιγμή δεν έχουμε καμία πρόταση για κανέναν παίκτη!Τώρα δουλεύουμε τις προσθήκες μας».

Kεφάλαιο Αζάρ
Μπορεί να μην ανακοίνωσε την μεταγραφή του Βέλγου αλλά ουσιαστικά την προανήγγειλε. «Θέλω πολύ να έρθει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Και είμαι αισιόδοξος ότι θα έρθει. Είναι ένας από τους καλύτερους του κόσμου », είπε για να προσθέσει εάν έχει κλείσει ήδη η μεταγραφή.

«Πως μπορούμε να μιλήσουμε με έναν σύλλογο ο οποίος έχει ευρωπαϊκό τελικό μπροστά του. Εχουμε προσπαθήσει αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια να αγοράσουμε τον Αζάρ αλλά δεν τα έχουμε καταφέρει. Ακόμα τουλάχιστον»

Μπαπέ, Νέιμαρ, Γκριεζμάν, galacticos...
Ομως δεν έχει γραφτεί μόνο ο Αζάρ αλλά σχεδόν όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης. Και ο Πέρεθ ρωτήθηκε για τα μεγάλα ονόματα. Αρχικά ρωτήθηκε για το αν θα γίνουν και άλλες μεγάλες μεταγραφές φέτος από την Ρεάλ Μαδρίτης. «Ολα θα πάνε καλά. Και αν υπάρχει κάποιος καλύτερος από πέρσι τότε θα έρθει...».

Γκριεζμάν; «Δεν μας έχουν προτείνει τον Γκριεζμάν. Αυτό είναι σίγουρο».

Θέλετε τον Μπαπέ; «Δεν σκεφτόμαστε συγκεκριμένους παίκτες. Πρέπει να συναντηθώ με τον Ζιντάν και να δούμε τι θέλει. Πρέπει να αγοράσουμε και να πουλήσουμε. Δεν θέλω να τον πάω σε μια “χώρα” που δεν θέλει να πάει ο Ζινεντίν. Εάν είναι ο Μπαπέ μέσα σε αυτούς; Δεν θέλω να το πω».

Ναι αλλά υπάρχουν σενάρια και για Μπαπέ και για Νέιμαρ. «Δεν έχω μιλήσω με τον Μπαπέ. Ούτε με τον Νέιμαρ, ούτε με τον Ζιντάν. Ούτε ο Ζιντάν έχει μιλήσει με τον Μπαπέ ή με κάποιον άλλον. Αλλά αν ενδιαφερθούμε θα μιλήσουμε με τους συλλόγους τους»

Για το αν θα φτιάξει πάλι τους Galacticos. «Ολοι ξέρουν ότι πάντα προσπαθώ να φέρω τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Και οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου είναι στην Μαδρίτη όπως είπε και ο Μέσι. Ο Μέσι είχε πει πως η Ρεάλ κατέκτησε τα Champions League επειδή είχε τους καλύτερους σε κάθε θέση».

Οι άλλοι παίκτες
Μόντριτς: «Οταν κατέκτησε την Χρυσή Μπάλα του ανανεώσαμε το συμβόλαιο με καλύτερες αποδοχές. Νομίζω πως θα μείνει και του χρόνου».

Ασένσιο: «Ολοι είχαν χαμηλή απόδοση φέτος. Ολοι εκτός από τον Μπενζεμά. Μονο ο Μπενζεμά ο οποίος δεν είχε και Παγκόσμιο Κύπελλο»

Χάμες: «Δεν υπάρχει ακόμα απόφαση. Το μόνο που ξέρω είναι αυτό που είχαν πει στην Μπάγερν πριν από μερικές μέρες».

Κέιλορ Νάβας: «Εχει συμβόλαιο. Δεν του έχω πει αντίο γιατί δεν ξέρω εάν θα φύγει».

Το υψηλότερο συμβόλαιο: «Τώρα αυτό ανήκει στον Ράμος. Πριν ήταν του Κριστιάνο. Και αν την επόμενη χρονιά υπογράψουμε τον Μαραντόνα θα είναι του Μαραντόνα. Τώρα όμως είναι του Ράμος. Και να είστε σίγουροι πως δεν μπορούμε να κάνουμε τρελά πράγματα στους μισθούς γιατί ελεγχόμαστε από την Λίγκα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα