Σεβίλλη – Καπαρός: Τέλος εποχής

Σεβίλλη – Καπαρός: Τέλος εποχής

Gazzetta team
Σεβίλλη – Καπαρός: Τέλος εποχής

bet365

Οριστικό αντίο μεταξύ της Σεβίλλης και του προπονητή με τις περισσότερες παρουσίες στον πάγκο της, Χοακίν Καπαρός, με τον Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο να είναι ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του.

ΟΦΗ - Πλατανιάς με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts*. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το φιλικό της Πέμπτης στην Τανζανία θα είναι και η τελευταία φορά που ο Χοακίν Καπαρός θα καθίσει στον πάγκο της Σεβίλλης, όπως ανακοίνωσε επίσημα το club. Στα 64 ο Ισπανός προπονητής είναι εκείνος με τις περισσότερες παρουσίες με τον σύλλογο (241 σε όλες τις διοργανώσεις), μπροστά από τον Ουνάι Εμερι (205), ενώ μετράει και 510 αγώνες στη La Liga με όλες τις ομάδες της καριέρας του (167 με Σεβίλλη).

Ο Καπαρός, ο οποίος πρόσφατα ενημέρωσε τον ποδοσφαιρικό κόσμο ότι πάσχει από μία μορφή καρκίνου, ανέλαβε πέρσι ως τεχνικός διευθυντής και κατά τη διάρκεια της σεζόν κάθισε στο τιμόνι της, αντικαθιστώντας τον Πάμπλο Ματσίν. Ωστόσο, δεν κατάφερε να βγάλει τη Σεβίλλη στο Champions League και η επιστροφή του Μόντσι στο γενικότερο κουμάντο του club, ήταν αναμενόμενο να τον οδηγήσει στην έξοδο, καθώς αναμένεται μάλλον να τον αντικαταστήσει ο τέως της Ρόμα, Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα