Εϊμπάρ – Μπαρτσελόνα 2-2: Αγγαρεία με το βλέμμα στον... τελικό! (vid)

Gazzetta team
Εϊμπάρ – Μπαρτσελόνα 2-2: Αγγαρεία με το βλέμμα στον... τελικό! (vid)

bet365

Η Μπαρτσελόνα είχε το μυαλό της στον τελικό με τη Βαλένθια, η Εϊμπάρ ήταν καλύτερη, αλλά τα δυο γκολ του Μέσι της στέρησαν (2-2) μια μεγάλη νίκη γοήτρου!

Το μυαλό των Καταλανών ήταν στο... κύπελλο με τη Βαλένθια και η εμφάνισή της στην έδρα της Εϊμπάρ ήταν σκέτη... αγγαρεία. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, αλλά τα δυο γκολ του Μέσι σε ισάριθμα λεπτά τους στέρησαν την ευκαιρία για ένα μεγάλο τρίποντο γοήτρου. Ρεκόρ των Καταλανών, αφού έκλεισαν με +19 τη διαφορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, πίεσαν και είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία, αλλά ο Τσάρλες δεν μπόρεσε από κοντά να ανοίξει το σκορ. Η Εϊμπάρ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό. Ο Κουκουρέγια βρέθηκε σε θέση βολής, έκανε το δυνατό σουτ, με τον Σίλεσεν να έχει ευθύνη στο γκολ. Δυο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι άγγιξαν το δεύτερο τέρμα, ο Τσάρλες έκλεψε από τον Πικέ, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ολλανδό γκολκίπερ. Ωστόσο, ο Μέσι το πήρε πάνω του και σε δυο λεπτά έφερε τα πάνω κάτω. Στο 31' από εξαιρετική κάθετη του Βιδάλ πέτυχε το 1-1 με πλασέ και στο 32' ξεκίνησε πίσω από τη σέντρα και με άψογο τελείωμα σημείωσε το 2-1. Ηταν το 36ο γκολ στη LaLiga για τον Μέσι, ενώ για 5η φορά στην καριέρα του στη διοργάνωση πέτυχε 35+ γκολ! Το φινάλε του α' μέρους ολοκληρώθηκε με ένα απίθανο γκολ. Ο Σίλεσεν έδιωξε άσχημα και ο Ντε Μπλάσις με ένα τρομερό μακρινό σουτ διαμόρφωσε το 2-2.

Στην επανάληψη η Μπαρτσελόνα ήταν... εκτός, έχοντας στο 45λεπτο μόλις μια καλή φάση με τον Μάλκομ. Η Εϊμπάρ είχε τον έλεγχο, κυνήγησε τη νίκη, αλλά στο 81' ο Κουκουρέγια δεν μπόρεσε από κοντά να πληγώσει για δεύτερη φορά τους Καταλανούς.

Εϊμπάρ: Ντμίτροβιτς, Ραμίς (77' Αλβαρες), Κοτ, Ολιβέιρα, Κουκουρέγια, Ορεγιάνα, Ντε Μπλάσις, Εσκαλάντε, Ζορδάν, Τσάρλες (85' Καρδόνα), Ενρίτς (66' Κίκε),

Mπαρτσελόνα: Σίλεσεν, Σεμέδο (46' Γουακέ), Λενγκλέ, Πικέ, Αλμπα, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς (65' Αλενιά), Βιδάλ, Ρομπέρτο, Μέσι, Μάλκομ (73' Πέρες)


 

LA LIGA Τελευταία Νέα