Λεβάντε - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-2

Gazzetta team
Λεβάντε - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-2

bet365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης με δέκα παίκτες κατάφερε να βρει δύο γκολ στο δεύτερο μέρος και να πάρει την ισοπαλία (2-2) στην έδρα της Λεβάντε στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι των Γκριεζμάν, Γοδίν και Χουανφράν.

100% Επιστροφή* χρημάτων Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Γάλλος επιθετικός φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Θιουδάδ ντε Βαλένθια, καθώς ο ίδιος έχει ανακοινώσει ότι το καλοκαίρι θα πάρει μεταγραφή, ενώ «αντίο» στην Ατλέτικο λένε επίσης τόσο ο Γοδίν, όσο και ο Χουανφράν.

Σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι στην έδρα της Λεβάντε, στο τελευταίο ματς των τριών αυτών παικτών της «Ατλέτι», οι Ροχιμπλάνκος κατάφεραν να μείνουν όρθιοι, παρά το γεγονός ότι έπαιζαν σε όλο το δεύτερο μέρος με δέκα παίκτες. Έχοντας μείνει με δύο γκολ πίσω στο σκορ μπόρεσαν να αντιδράσουν και να κλείσουν τη σεζόν με ισοπαλία (2-2).

Η Λεβάντε αιφνιδίασε την Ατλέτικο και μόλις στο 6' ύστερα από μια εκτέλεση κόρνερ ο Καμπάκο από κοντά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Οι Ροχιμπλάνκος δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν με συνέπεια να το πληρώσουν καθώς στο 36' έπειτα από ένα μεγάλο λάθος της αμυντικής γραμμής του Σιμεόνε, ο Ρότζερ Μαρτί διαμόρφωσε το 2-0.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για την Ατλέτικο στο 51' όταν αποβλήθηκε με απ' ευθείας κόκκινη ο Κορέα για χτύπημα στον αντίπαλό του, έπειτα και από έλεγχο του VAR. Ωστόσο, η μείωση του σκορ ήρθε από τον Ρόντρι στο 68', ο οποίος έγραψε με δυνατό αριστερό σουτ το 2-1. Οι Ροχιμπλάνκος κατάφεραν να σώσουν τον βαθμό στο 79' με τον 18χρονο Καμέγιο, που είχε περάσει αλλαγή, να ισοφαρίζει σε 2-2, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στο Θιουδάδ ντε Βαλένθια.

Λεβάντε (Πάκο Λόπεθ): Κόκε, Πέδρο Λόπεθ (78' Μοράλες), Λούνα (73' Σίμον), Ρούμπεν Βέζο, Τσέμα, Καμπάκο, Ρουμπέν Ροτσίνα (33' Φραν), Καμπάνια, Μπάρντι, Ρότζερ Ματρί, Ντουαμένα

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Αντάν, Χουανφράν, Φιλίπε Λουίς, Γοδίν, Μοντέρο (75' Μογέχο), Κόκε, Λεμάρ (63' Βιτόλο), Πάρτεϊ (46' Καμέγιο), Ρόντρι, Γκριεζμάν, Κορέα

 

LA LIGA Τελευταία Νέα