Ζιντάν: «Θα έφευγα αν δεν αποφάσιζα εγώ για το ποιος θα παίζει»

Ζιντάν: «Θα έφευγα αν δεν αποφάσιζα εγώ για το ποιος θα παίζει»

Gazzetta team
Ζιντάν: «Θα έφευγα αν δεν αποφάσιζα εγώ για το ποιος θα παίζει»

bet365

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ξεκαθάρισε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι είναι εκείνος που αποφασίζει για το ποιος θα παίζει και ποιος όχι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

100% Επιστροφή* χρημάτων Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ενόψει του αγώνα με την Μπέτις για την τελευταία αγωνιστική της Primera Division, ο Ζιντάν κλήθηκε στη συνέντευξή Τύπου να απαντήσει για τον λόγο που δεν αγωνίζεται ο Μπέιλ, αλλά και για την κατάσταση με τους τερματοφύλακες και ποιος υπολογίζεται και ποιος όχι.

Ο Ζιντάν άφησε τα πάντα ανοικτά για τον Μπέιλ, ενώ ξεκαθάρισε πως εκείνος αποφασίζει για την ενδεκάδα των Μαδριλένων και κανείς άλλος, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα αποχωρούσε από την ομάδα.

«Ο Μπέιλ θα βρίσκεται αύριο μαζί μας. Αυτό μόνο μπορώ να πω. Δεν ξέρω αν θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι. Για τον Νάβας, έχει συμβόλαιο, σύντομα θα δούμε τι θα γίνει. Αλλά η κατάσταση με τους τερματοφύλακες είναι απόφαση δική μου. Την ομάδα την κάνω εγώ. Εγώ είμαι ο προπονητής και εγώ αποφασίζω ποιος θα παίζει. Αν δεν ήταν έτσι θα έφευγα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα