«Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα δεν θέλουν τον Γκριεζμάν στην ομάδα»! (pic)

Gazzetta team
«Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα δεν θέλουν τον Γκριεζμάν στην ομάδα»! (pic)

bet365

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα Sport, οι άσοι της Μπαρτσελόνα λένε «όχι» στην απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Την τελευταία στιγμή οι παίκτες της Μπάρτσα προσπαθούν να πείσουν τον πρόεδρο, Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου να αλλάξει γνώμη και να μην προχωρήσει στην απόκτηση του Γκριεζμάν από την Ατλέτικο, όπως υποστηρίζει το Σάββατο η εφημερίδα Sport.

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα φαίνεται πως δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι την περσινή κίνηση του Γκριεζμάν να αλλάξει απόφαση και να παραμείνει στην Ατλέτικο, ενώ όλοι τον περίμεναν στη Βαρκελώνη.

Επίσης, μέσα στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα, θεωρούν πως ο Γκριεζμάν δεν είναι ο τύπος του ποδοσφαιριστή που χρειάζεται το ρόστερ, ενώ εκτιμούν πως η έλευση του Γάλλου θα ήταν ένα κακό μήνυμα για τους νεαρούς παίκτες της ομάδας λόγω της συμπεριφοράς που έδειξε πέρυσι το καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τις φήμες που υπήρξαν, ο Μέσι μιλώντας σε συμπαίκτες του διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να έχει μιλήσει με τον Γκριεζμάν για να τον πείσει να έρθει στους «Μπλαουγκράνα».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα