Μάντσεστερ Σίτι - Παρί – Γκριεζμάν: Αποσύρονται από τη διεκδίκηση του Γάλλου

Gazzetta team
Μάντσεστερ Σίτι - Παρί – Γκριεζμάν: Αποσύρονται από τη διεκδίκηση του Γάλλου

bet365

Δια στόματος Γκουαρδιόλα και Τούχελ οι ομάδες τους δεν θα ασχοληθούν με την απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν, αφήνοντας το πεδίο ανοικτό για την Μπαρτσελόνα.

Επιστροφή χρημάτων* στο Φενέρμπαχτσε - Αναντολού Εφές και σούπερ αποδόσεις στη Euroleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αν και στην Μπαρτσελόνα φαίνεται να έχουν ενοχληθεί με τον τρόπο που έχει χειριστεί και πέρσι, αλλά και φέτος το θέμα ο Αντουάν Γκριεζμάν, είδαν τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές τους να δηλώνουν ότι αποσύρονται από τη διεκδίκηση του παίκτη. Δια στόματος των προπονητών τους, Μάντσεστερ Σίτι και Παρί εξήγησαν ότι δεν πρόκειται να κινηθούν για την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού.

«Θέλω να πω στον κόσμο της Μπαρτσελόνα, να μην ανησυχεί, διότι η Μάντσεστερ Σίτι δεν πρόκειται να κινηθεί για την αγορά του Γκριεζμάν», ήταν η σχετική ατάκα του Πεπ Γκουαρδιόλα, ενώ ο Τόμας Τούχελ είπε κάτι αντίστοιχο: «Ο Γκριεζμάν μπορεί να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε ομάδα του κόσμου, αλλά για εμάς η μεταγραφή του δεν αποτελεί μία ρεαλιστική πιθανότητα». Ισως όλα αυτά να έχουν να κάνουν με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πρωταθλήτριες Αγγλίας και Γαλλίας με το “
Financial Fair Play”.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα