Μπαρτσελόνα: Η τρύπα 265 εκατ. ευρώ και οι μεταγραφές

Μπαρτσελόνα: Η τρύπα 265 εκατ. ευρώ και οι μεταγραφές

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Η τρύπα 265 εκατ. ευρώ και οι μεταγραφές

bet365

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να θέλει να κάνει τεράστιες μεταγραφές (Ντε Λιχτ, Γκριεζμάν), αλλά έχει και ένα τεράστιο κενό στον ισολογισμό της, ώστε να είναι εντάξει με βάση το «Financial Fair Play».

Μιλγουόκι Μπακς - Τορόντο Ράπτορς με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts*. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Και Ντε Γιονγκ και Γκριεζμάν και Ντε Λιχτ και αναπληρωματικούς αριστερό μπακ, τερματοφύλακα. Από άποψη οικονομικής δυνατότητας η Μπαρτσελόνα μπορεί να τους πάρει όλους. Εχει όμως να λύσει ένα τεράστιο πρόβλημα που σχετίζεται με το να είναι ισορροπημένα τα πράγματα, εφαρμόζοντας τους κανόνες του Financial Fair Play. Και για να συμβεί αυτό, ο οικονομικός CEO του club, Οσκαρ Γκράου, θα πρέπει να κάνει μαγικά, ώστε να βρει τρόπο να ισοσκελίσει ένα τεράστιο ποσό της τάξης των 265 εκατ. ευρώ.

Η τρύπα και οι πωλήσεις

Από αυτά βέβαια μπορεί ήδη να βγάλει τα 75 εκατ. ευρώ του Ντε Γιονγκ που έχουν υπολογιστεί ότι θα δοθούν και έτσι πρέπει να ασχοληθεί με το πώς θα καλύψει τα υπόλοιπα 190 εκατ. που απομένουν. Το μεγάλο πρόβλημα της Μπάρτσα δεν βρίσκεται μόνο στις αγορές, αλλά και στο ότι έχει αυτή τη στιγμή το υψηλότερο ποδοσφαιρικό μισθολόγιο στον κόσμο.

Επομένως, από τη στιγμή που έρχονται μεταγραφές και θα πρέπει επίσης να αμειφθούν, είναι δεδομένο ότι η ομάδα θα πουλήσει και μάλιστα αρκετούς, με τους Κουτίνιο, Ουμτιτί, ίσως και τον Ράκιτιτς να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, ενώ ακολουθούν μικρότερα ονόματα επίσης προς πώληση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα