Η υπογραφή του Γκριεζμάν στη Μπαρτσελόνα, ο μισθός και το... δώρο στη Σοσιεδάδ

Η υπογραφή του Γκριεζμάν στη Μπαρτσελόνα, ο μισθός και το... δώρο στη Σοσιεδάδ

bet365

Ο Αντουάν Γκριεζμάν φέρεται να είχε υπογράψει συμφωνητικό με τη Μπαρτσελόνα από τον περασμένο Μάρτιο, αυξάνοντας τον ετήσιο μισθό του σε σχέση με την Ατλέτικο. Παίρνει μεγάλο δώρο και η Ρεάλ Σοσιεδάδ από τη διαφαινόμενη μεταγραφή...

Από το βράδυ της Τρίτης, το μοναδικό δεδομένο είναι πως ο Αντουάν Γκριεζμάν θ' αποχαιρετήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης έπειτα από πέντε χρόνια θητείας, προσφοράς και ηγεσίας στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτό είναι το μοναδικό που ανακοίνωσε ο ίδιος προς τους οπαδούς της ομάδας μέσω social media, αφού πρώτα είχε ενημερώσει τη διοίκηση της Ατλέτικο.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει ακόμα μια αβεβαιότητα στον «αέρα» για την επόμενη ομάδα της καριέρας του, λόγω και των προσπαθειών που έχει ήδη κάνει και δεν αποκλείεται να εντείνει η Παρί Σεν Ζερμέν. Άλλωστε, ο αθλητικός διευθυντής των Παριζιάνων, Άντερο Ενρίκε, φέρεται να είχε επαφή με τους εκπροσώπους του Γκριεζμάν την περασμένη εβδομάδα.

Παρ' όλα αυτά, η «Equipe» αναφέρει το πρωί της Τετάρτης πως ο Γάλλος άσος είχε ήδη πει το «ναι» στη Μπαρτσελόνα από τον περασμένο Μάρτιο, έχοντας συμφωνήσει απόλυτα στους όρους που του είχε προσφέρει η ομάδα της Βαρκελώνης για το συμβόλαιο που θα δεσμεύει τις δύο πλευρές.

Ο ετήσιος μισθός του, σύμφωνα πάντα με το γαλλικό Μέσο, θα ανέλθει στα 17 εκατομμύρια ευρώ, πηγαίνοντας στο +4 εκατομμύρια από αυτά που έχει λαμβάνειν στους «ροχιμπλάνκος».

Παράλληλα, η Ρεάλ Σοσιεδάδ θα λάβει 20% ποσοστό μεταπώλησης για την περίπτωση του Γκριεζμάν και αναμένεται να λάβει ένα... γενναίο οικονομικό δώρο από τη μεταγραφή του Πρωταθλητή κόσμου...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα