Ατλέτικο Μαδρίτης: Ανταλλαγή Βιέτο-Ζέλσον Μαρτίνς με Σπόρτινγκ

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ανταλλαγή Βιέτο-Ζέλσον Μαρτίνς με Σπόρτινγκ

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης: Ανταλλαγή Βιέτο-Ζέλσον Μαρτίνς με Σπόρτινγκ

bet365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης αποδέχτηκε τελικά ότι πρέπει να πληρώσει τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για τον Ζέλσον Μαρτίνς, ενώ αντίστροφα της παραχώρησε το 50% του Λουτσιάνο Βιέτο.

Ενα περίεργο πάρε δώσε ολοκλήρωσαν την Τρίτη, Ατλέτικο Μαδρίτης και Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Οι Πορτογάλοι απέκτησαν το 50% των δικαιωμάτων του 25χρονου Αργεντινού επιθετικού, Λουτσιάνο Βιέτο, το οποίο οι Ροχιμπλάνκος κοστολόγησαν στα 7,5 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, η Ατλέτικο είναι εκείνη που θα στείλει χρήματα στα ταμεία της Σπόρτινγκ, καθώς την ίδια στιγμή οι δύο ομάδες τα βρήκαν και για τη μεταγραφή του Ζέλσον Μαρτίνς.

Ο 24χρονος Πορτογάλος εξτρέμ μπορεί να βρέθηκε το περασμένο καλοκαίρι ως ελεύθερος στη Μαδρίτη, αλλά η Σπόρτινγκ ήταν έτοιμη να διεκδικήσει δικαστικά τη δικαίωσή της κόντρα στην Ατλέτικο, καθώς ο παίκτης είχε ακόμα συμβόλαιο μαζί της. Η Ατλέτικο φαίνεται ότι το αποδέχτηκε τελικά και για να αποφύγει όλη αυτή τη διαδικασία, θα πληρώσει 22,5 εκατ. ευρώ στα Λιοντάρια. Ούτως ή άλλως έχουν δώσει δανεικό στην Μονακό τον Μαρτίνς και αναμένουν από εκεί 30 εκατ. ευρώ από την επικείμενη πώλησή του.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα