«Θέμα ημερών του Ντε Λιχτ στην Μπαρτσελόνα»

Gazzetta team
«Θέμα ημερών του Ντε Λιχτ στην Μπαρτσελόνα»

bet365

Σύμφωνα με καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό, ο Ματάις Ντε Λιχτ έχει συμφωνήσει οριστικά με την Μπαρτσελόνα και η μεταγραφή του από τον Άγιαξ θα ολοκληρωθεί σύντομα.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Όπως μετέδωσε το Catalunya Radio, η Μπαρτσελόνα έχει φτάσει σε οριστική συμφωνία με τον Ντε Λιχτ από τις 12 Απριλίου σε μια συνάντηση που είχε λάβει χώρα στο Μόντε Κάρλο μεταξύ του Μίνο Ραϊόλα και μιας τετραμελούς αποστολής της Μπάρτσα που αποτελούταν από τους Σεγούρα, Αμπιντάλ, Γκράου και Πλάνας.

Εκεί υπήρξε οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών με τον Ντε Λιχτ να έχει ως προτεραιότητα τη μετακίνησή του στην Μπαρτσελόνα, ακολουθώντας τα βήματα του συμπαίκτη του στον Άγιαξ, Φρένκι Ντε Γιόνγκ.

Σύμφωνα με τον καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό η μετακίνηση του Ντε Λιχτ στην Μπαρτσελόνα πρέπει να θεωρείται θέμα ημερών, μετά και την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων που έχει με τον «Αίαντα» ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός την Τετάρτη, στην τελευταία αγωνιστική της Eredivisie.

Αυτό που δεν ειπώθηκε από τον καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό είναι το ποσό που θα πληρώσει η Μπαρτσελόνα στον Άγιαξ για την απόκτηση του Ντε Λιχτ. Ήδη οι Μπλαουγκράνα έχουν δώσει 75 εκατομμύρια ευρώ στον Άγιαξ για την απόκτηση του Ντε Γιόνγκ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα