Ρεάλ Σοδιεδάδ - Ρεάλ Μαδρίτης 3-1: Τριάρα... ελπίδας για Ευρώπη! (vid)

Gazzetta team
Ρεάλ Σοδιεδάδ - Ρεάλ Μαδρίτης 3-1: Τριάρα... ελπίδας για Ευρώπη! (vid)

bet365

Η Σοσιεδάδ έκανε πάρτι στο Anoeta κόντρα στην αδιάφορη Ρεάλ, επικράτησε 3-1 κι ελπίζει σε έξοδο της στο Europa League.

Η Σοσιεδάδ δεν καταθέτει τα όπλα και μετά τη νίκη στο ντέρμπι των Βάσκων (1-0 την Αλαβές), διέλυσε με 3-1 τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Αnoeta! Με την τρίτη τους σερί νίκη οι Βάσκοι βρέθηκαν στην 8η θέση, στην τελευταία στροφή με την Εσπανιόλ θέλουν νίκη και παράλληλα ήττα της Αθλέτικ για να πάρουν αυτοί το εισιτήριο για το Europa League. Στα αξιοσημείωτα, ο Μπαρενετσέα στα 17 του χρόνια (17 και 136 ημέρες) έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης που σκοράρει κόντρα στη Ρεάλ. Παράλληλα, μόλις για τρίτη φορά στην ιστορία της η Σοσιεδάδ κέρδισε τη Βασίλισσα δυο φορές μέσα στην ίδια σεζόν.

Η Ρεάλ που παρουσιάστηκε αδιάφορη και χωρίς κάποιο βαθμολογικό κίνητρο κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με τον Ντίας. Ωστόσο, η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, με τον Μερίνο να ισοφαρίζει 1-1 στο 26'. Στο 39' ο Βαγιέχο σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι στην προσπάθεια του Γουίλιαν Ζοσέ και αποβλήθηκε. Ο Βραζιλιάνος ανέλαβε την εκτέλεση, ωστόσο ο Κουρτουά κατάφερε να σώσει. Στο 57' η Σοσιεδάδ βρήκε το γκολ που έψαχνε, όταν από πάσα του Πάρδο, ο Θαλντούα πέτυχε το 2-1. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο 17χρονος Μπαρενετσέα.

Σοσιεδάδ: Ρούλι, Μορένο, Θαλντούα (68' Γιανουζάι), Γιορέντε, Μουνιόθ, Μερίνο, Πάρδο (77' Ιγιαραμέντι), Θουμπέλδια, Μπαρενετσέα (87' Χουάνμι), Γ. Ζοσέ, Οϊαρθάμπαλ

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Βαγιέχο, Νάτσο, Μαρσέλο, Κρόος, Καζεμίρο, Ισκο (56' Ισκο), Μπραχίμ Ντίας (65' Βάθκεθ), Μπενζεμά, Ασένσιο (76' Βινίσιους)


 

LA LIGA Τελευταία Νέα