Ρεάλ Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ 3-2

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ 3-2

bet365

Ο Μπενζεμά ήταν εκτός, ωστόσο ο Μαριάνο πήρε τη θέση του στα... γκολ και η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 3-2 της Βιγιαρεάλ εντός έδρας.

Η Ρεάλ μπορεί να σκοράρει και χωρίς τον Καρίμ Μπενζεμά! Το σερί των 570 λεπτών με γκολ μόνο του Γάλλου έλαβε τέλος, με τον Μαριάνο να βρίσκει δίχτυα δυο φορές και τη Ρεάλ να επικρατεί 3-2 της Βιγιαρεάλ. Η Βασίλισσα σφράγισε την 3η θέση, ενώ τα κίτρινα υποβρύχια δεν έκαναν το τεράστιο βήμα παραμονής.

Οι Μαδριλένοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και στο 2ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Μαριάνο Ντίας. Ωστόσο, η απάντηση της Βιγιαρεάλ ήταν άμεση και στο 11ο λεπτό ο Μορένο από πάσα του Γκονζάλες έφερε το ματς στα ίσα. Η Βασίλισσα προσπάθησε να αντιδράσει και στο 14' πλησίασε το γκολ, αλλά το σουτ του Καρβαχάλ σταμάτησε στο δοκάρι. Η Ρεάλ είχε τον έλεγχο, πίεσε, αλλά σε δυο περιπτώσεις ο Μαριάνο δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Πάντως, η Βασίλισσα πήγε με γκολ στα αποδυτήρια, με τον Βαγιέχο να μην αστοχεί από κοντά στο 40ο λεπτό. Στο ξεκίνημα της επανάληψης η Ρεάλ σφράγισε τη νίκη, όταν από ασίστ του Καρβαχάλ ο Μαριάνο σημείωσε το 3-1. Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο, πίεσαν για ένα τέταρτο γκολ, αλλά Κρόος και Ισκο δεν κατάφεραν να βάλουν το όνομά τους στον πίνακα των σκόρερ. Η Βιγιαρεάλ αντέδρασε πολύ αργά, αφού στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης μείωσε σε 3-2 με τον Κόστα.

Ρεάλ: Κουρτουά, Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Βαράν, Βαγιέχο, Κρόος, Καζεμίρο, Βάθκεθ (62' Ασένσιο), Βαλβέρδε (62' Ισκο), Ντίαθ (74' Βινίσιους), Μαριάνο

Βιγιαρεάλ: Φερνάντεθ, Γκασπάρ (82' Κόστα), Φούνερ Μόρι, Γκονζάλεθ, Κιντίγια, Καθόρλα, Ιμπόρα, Πεντράθα (56' Τριγκέρος), Φορνάλς (72' Μπάκα), Τσουκβουέζε, Μορένο

 

LA LIGA Τελευταία Νέα