Μπαρτσελόνα: Τρεις με τέσσερις εβδομάδες εκτός ο Ντεμπελέ

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Τρεις με τέσσερις εβδομάδες εκτός ο Ντεμπελέ

bet365

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν με τον Ουσμάν Ντεμπελέ να μένει εκτός υποχρεώσεων της Μπαρτσελόνα για τις επόμενες τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Επιστροφή χρημάτων* στο Λεβερκούζεν - Άιντραχτ και σούπερ αποδόσεις στην Bundesliga από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός της Μπάρτσα τραυματίστηκε στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού στο χθεσινό ματς με τη Θέλτα και σήμερα θα εξεταζόταν εκ νέου από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Το σοβαρό μυϊκό πρόβλημα επιβεβαιώθηκε, με την Μπαρτσελόνα πάντως να μην δίνει το ακριβές διάστημα της απουσίας του. Όλα τα Μέσα στην Ισπανία πάντως τονίζουν ότι ο Ντεμπελέ αναμένεται να μείνει εκτός για τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι χάνει σίγουρα τη ρεβάνς με τη Λίβερπουλ για τα ημιτελικά του Champions League, ωστόσο υπάρχουν πιθανότητες να προλάβει τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας με τη Βαλένθια στις 25 Μαΐου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα