Εσπανιόλ – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0: Βαριά ήττα και όνειρο Ευρώπης (vid)

Gazzetta team
Εσπανιόλ – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0: Βαριά ήττα και όνειρο Ευρώπης (vid)

bet365

Η Εσπανιόλ υποχρέωσε την Ατλέτικο στη χειρότερη φετινή ήττα της (3-0) στη La Liga και πλησίασε στο -3 από την 7η θέση που θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η τελευταία ήττα και των δύο ήταν από την Μπαρτσελόνα, Η Εσπανιόλ είχε χάσει στις 30 Μαρτίου και έκτοτε παρέμεινε αήττητη για έξι αγωνιστικές, ενώ η Ατλέτικο μετρούσε τέσσερις διαδοχικές νίκες από τη δική της ήττα στις 6 Απριλίου. Αδιάφορες βαθμολογικά όμως δεν ήταν και οι δύο. Οι Καταλανοί είχαν το κίνητρο, αλλά κανείς δεν περίμενε ότι θα καθάριζαν 3-0 τους Ροχιμπλάνκος.

Το αυτογκόλ του Γκοδίν στις καθυστερήσεις πριν το ημίχρονο άνοιξε τον δρόμο στους γηπεδούχους και ακολούθησε ο Μπόρχα Ιγλέσιας. Αρχικά με πλασέ (52') και εν συνεχεία με εύστοχο πέναλτι (88') που ανόητα έκανε ο Χουανφράν. Με αυτόν τον τρόπο η Εσπανιόλ νίκησε την Ατλέτικο για τρίτη φορά στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους, την υποχρέωσε στην πιο βαριά ήττα της για φέτος στη La Liga και βρέθηκε στο -3 από την 7η θέση.

Εσπανιόλ (Ρούμπι): Ντιέγο Λόπεθ, Ροσάλες, Νάλντο, Ερμόσο, Πεδρόσα, Γκρανέρο, Νταρντέρ, Ρόκα, Μελέντο (90' Σέρχιο Γκαρθία), Γου (79' Πουάδο), Ιγκλέσιας

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Σάβιτς (46' Κορέα), Γκοδίν, Χουανφράν, Φιλίπε Λουίς, Ρόδρι (59' Μοντέρο), Κόκε, Σαούλ, Λεμάρ (59' Βιτόλο), Γκριεζμάν, Μοράτα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα