Λεβάντε - Ράγιο Βαγεκάνο 4-1

Gazzetta team
Λεβάντε - Ράγιο Βαγεκάνο 4-1

bet365

Το... εξάποντο της παραμονής πήρε η Λεβάντε με 4-1 επί της Ράγιο Βαγεκάνο, η οποία πρακτικά υποβιβάζεται στη Segunda Division.

Το ματς στο Θιουδάδ ντε Βαλένθια ήταν... εξάποντο καθώς Λεβάντε και Ράγιο πάλευαν για την παραμονή τους. Σε καλύτερη θέση έτσι κι αλλιώς ήταν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μετά και το 4-1 βρίσκονται πλέον μια ανάσα από την παραμονή, εν αντιθέσει με τη Ράγιο, η οποία πρακτικά υποβιβάζεται καθώς απέχει έξι βαθμούς από τη σωτηρία με δύο αγωνιστικές να απομένουν.

Από το πρώτο μέρος η Λεβάντε έβαλε τις βάσεις της νίκης με τον Καμπάνια να ανοίγει το σκορ από κοντά στο 14' και τον Βέζο με κεφαλιά να γράφει το 2-0 στο 43'. Το σκορ μάλιστα θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο για τη Λεβάντε, αλλά ο Αλμπέρτο Γκαρθία απέκρουσε το πέναλτι του Μοράλες στο 30'.

Στο δεύτερο μέρος, η Ράγιο Βαγεκάνο μείωσε με κοντινό πλασέ του Αλβαρτο Γκαρθία στο 71' σε 2-1, αλλά μέχρις εκεί, με τη Λεβάντε να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για τη σωτηρία της κλειδώνοντας τη νίκη (3-1) με κεφαλιά του Τζέισον στο 86'. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε μέσα σε αποθέωση ο Μπάρντι στις καθυστερήσεις.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα