Ο Ραϊόλα ίσως βάλει εμπόδια στην Μπαρτσελόνα για Ντε Λιχτ

Gazzetta team
Ο Ραϊόλα ίσως βάλει εμπόδια στην Μπαρτσελόνα για Ντε Λιχτ

bet365

Το εμπόδιο του Μίνο Ραϊόλα πρέπει να ξεπεράσει η Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Ματάις Ντε Λιχτ από τον Άγιαξ, όπως τονίζουν στην Ισπανία.

Τόσο η Sport όσο και η Marca αναφέρουν πως στις τάξεις της Μπαρτσελόνα υπάρχει αισιοδοξία για την απόκτηση του Ματάις Ντε Λιχτ με ένα ποσό γύρω στα 70 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο η Γιουβέντους κι άλλες ομάδες παραμονεύουν.

Αυτό που τονίζεται είναι ότι το εμπόδιο που έχει μπροστά της η Μπάρτσα ακούει στο όνομα του ατζέντη του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα.

Ο γνωστός μεγαλοατζέντης θέλει να βγάλει όσο περισσότερα χρήματα γίνεται από το deal του Ντε Λιχτ, ενώ δεν αποκλείεται να προσπαθήσει μέχρι την τελευταία στιγμή να φέρει μεγαλύτερη πρόταση από αυτή των Μπαλουγκράνα στον Άγιαξ.

Στην Μπαρτσελόνα πάντως ο Ντε Λιχτ αποτελεί μεταγραφική προτεραιότητα τη δεδομένη στιγμή, αν και οι όποιες εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν μετά τη ρεβάνς με τη Λίβερπουλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα