Μεγάλο καλοκαίρι για τη Ρεάλ με Πογκμπά, Έρικσεν, Αζάρ και... 500 εκατομμύρια!

Μεγάλο καλοκαίρι για τη Ρεάλ με Πογκμπά, Έρικσεν, Αζάρ και... 500 εκατομμύρια!

bet365

Όλα για όλα από την Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι, προκειμένου η ομάδα να σπάσει την κυριαρχία της Μπαρτσελόνα. Πογκμπά, Αζάρ, Έρικσεν και... Γιόβιτς, με μπάτζετ που θα ξεπεράσει στο σύνολο τα 500 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Μιλιτάο έχει ήδη ντυθεί στα λευκά, με τον Βραζιλιάνο αμυντικό να έχει ανακοινωθεί ήδη από τους «μερένγκες», με το deal να έχει φτάσει στα 50 εκατομμύρια.

Από εκεί και πέρα, στη «βασίλισσα», θέλουν να εξασφαλίσουν πως η ομάδα θα γίνει κυρίαρχος στο ισπανικό ποδόσφαιρο τα επόμενα χρόνια, αφού, αυτός είναι ο στόχος που έχει θέσει και ο «Ζιζού». Καλά τα συνεχόμενα Champions League και οι μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες, όμως, σε ό,τι αφορά τη LaLiga και τα τουρνουά της Ισπανίας, η Ρεάλ... πάσχει.

Έτσι, βάζοντας σε προτεραιότητα τις κορυφές στα... του χωριού, η διοίκηση του κλαμπ της Μαδρίτης, σύμφωνα με τη «Αs», εμφανίζεται διατεθειμένη να προσφέρει συνολικά περισσότερα από 500 εκατομμύρια ευρώ μέσα στο καλοκαίρι!

Φυσικά, οι μεγάλες υποθέσεις με τις οποίες ασχολείται ο σύλλογος είναι αυτές των Πογκμπά, Αζάρ, Έρικσεν και σε δεύτερη μοίρα υπάρχουν τα ονόματα των Ντομπελέ και Γιόβιτς.

Ο Γάλλος χαφ και Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απασχολεί συνεχώς (και) το τελευταίο διάστημα με τη νοοτροπία του και τις σκέψεις που φέρεται να κάνει για το μέλλον του, με τον Σόλσκιερ, δίνοντας μια εντύπωση... αδιαφορίας.

Ο Αζάρ ακόμα δεν έχει ανακοινώσει τι θα κάνει, αν και το πιθανότερο είναι να παραμείνει στην Τσέλσι, όντας και η μεγάλη ατραξιόν στην παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας, ενώ, η συνέχιση της πορείας της Τότεναμ και το ενδεχόμενο συμμετοχής στον μεγάλο τελικό του Champions League ενδεχομένως να διαφοροποιήσουν τα οικονομικά δεδομένα για τον Έρικσεν.

Από εκεί και πέρα υπάρχει η περίπτωση τόσο του Τάγκι Ντομπέλε για το χώρο του κέντρου, με τον 22χρονο άσο να κοστολογείται από τη Λυών στα 80 εκατομμύρια, ενώ φυσικά, δεν φεύγει από τα υπόψιν της Ρεάλ ο εκπληκτικός, Λούκα Γιόβιτς της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με ρήτρα 60 εκατομμυρίων, τώρα που ανήκει ολοκληρωτικά στους «αετούς»...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα