Λεγανές - Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-1

Gazzetta team
Λεγανές - Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-1

bet365

Η Μπιλμπάο πέρασε από την έδρα της Λεγανές και πάει φουλ για Europa League, την ίδια που Εσπανιόλ και Θέλτα έμεναν στο 1-1.

Στον πρώτο γύρο της La Liga η Αθλέτικ Μπιλμπάο πήγαινε όσο χειρότερα μπορούσε, αλλά στον δεύτερο πάει όσο καλύτερα γίνεται και έχει φτάσει πλέον κοντά στο να εξασφαλίσει την έξοδο της στο Europa League. Οι Βάσκοι αντιμετώπισαν εκτός έδρας την αδιάφορη Λεγανές και το... εντυπωσιακό αυτογκόλ του Εν Νεσιρί στο 43' με κεφαλιά σήμανε το 0-1, το οποίο έμεινε ως το τέλος. Ετσι, η Αθλέτικ είναι στην 7η θέση, η οποία δίνει εισιτήριο για το Europa League, και στο -3 από την 6η.

Οσο για το άλλο ματς που γινόταν την ίδια ώρα, Εσπανιόλ και Θέλτα μοιράστηκαν τα πάντα με το τελικό 1-1. Οι Καταλανοί, οι οποίοι κυνηγούν την 7η θέση, προηγήθηκαν στο 33' με τον Λι, αλλά η ομάδα της Γαλικίας ισοφάρισε στο 72' με τον Μάξι Γκόμες και έφυγε με βαθμό από τη Βαρκελώνη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα