Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια 3-2: Ματσάρα, τριάρα και σε αναβολή ο τίτλος της Μπάρτσα (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια 3-2: Ματσάρα, τριάρα και σε αναβολή ο τίτλος της Μπάρτσα (vid)

bet365

Η Βαλένθια ισοφάρισε δύο φορές, αλλά η Ατλέτικο βρήκε και τρίτο γκολ, πήρε το τρίποντο (3-2) και ανέβαλε τη στέψη της Μπαρτσελόνα το λιγότερο έως το ερχόμενο Σάββατο.

Η εξαιρετικά φορμαρισμένη Βαλένθια επισκέφτηκε τη Μαδρίτη, με την Μπαρτσελόνα να ελπίζει ότι θα μπορούσε να κάνει διπλό στο «Wanda Metropolitano», ώστε οι Καταλανοί να πανηγύριζαν από τώρα και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου. Αυτή όμως θα πρέπει να αναβληθεί το λιγότερο για το Σάββατο το βράδυ. Σε ένα πολύ δυνατό ματς η Ατλέτικο νίκησε 3-2 και επέστρεψε στο -9 από την κορυφή με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν μέχρι το φινάλε.

Η προβολή του Μοράτα (9') και η κεφαλιά του Γκριεζμάν (49') έδωσαν δύο φορές το προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά το πλασέ του Γκαμεϊρό (36') και το πέναλτι του Παρέχο (77') έδωσαν ισάριθμες απαντήσεις για τις Νυχτερίδες. Ωστόσο, ο Κορέα χτύπησε με υπέροχο φαλτσαριστό στο 81' και τώρα θα πρέπει η Μπαρτσελόνα να νικήσει τη Λεβάντε εντός, ώστε να πάρει το πρωτάθλημα για 26η φορά στην ιστορία της. Το άσχημο για τη Βαλένθια ήταν ότι έμεινε στο -2 από την 4η θέση, με τη εκπληκτική Χετάφε μάλιστα να έχει και ματς λιγότερο.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Γκοδίν, Σάβιτς, Χουανφράν, Φιλίπε Λουίς (64' Κορέα), Ρόδρι, Κόκε, Σαούλ, Λεμάρ (71' Παρτέι), Γκριεζμάν, Μοράτα (84' Αρίας)

Βαλένθια (Μαρθελίνο): Νέτο, Γκαράι, Ντιακαμπί, Βας, Γκαγιά, Κοκλέν, Παρέχο, Σολέρ, Γκουέντες (59' Σομπρίνο), Μίνα, Γκαμεϊρό.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα