Ζιντάν: «Προτεραιότητα στο πρωτάθλημα του χρόνου»

Ζιντάν: «Προτεραιότητα στο πρωτάθλημα του χρόνου»

Κώστας Ζάλιαρης
Ζιντάν: «Προτεραιότητα στο πρωτάθλημα του χρόνου»

bet365

Έχοντας καλύψει τις φιλοδοξίες του σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ο Ζινεντίν Ζιντάν ξεκαθάρισε πως την επόμενη σεζόν θα θέσει πρώτο στόχο στη Ρεάλ Μαδρίτης την κατάκτηση του πρωταθλήματος, για να σταματήσει η κυριαρχία της Μπαρτσελόνα στη LaLiga.

Ο Γάλλος προπονητής που επέστρεψε στη «βασίλισσα» όταν πλέον όλα είχαν τελειώσει και η ομάδα δεν μπορούσε να διεκδικήσει κανέναν τίτλο από πολύ νωρίς την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, καλείται να διορθώσει ακόμα πολλά πράγματα.

Το πρώτο απ' όλα είναι η κατάσταση στο πρωτάθλημα, εκεί όπου η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κατακτήσει την κορυφή μόλις τρεις φορές την τελευταία δεκαετία (2008, 2012, 2017).

«Η Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια κυριαρχεί στο πρωτάθλημα για πολλούς λόγους. Για να τερματίσεις πρώτος στη LaLiga, πρέπει να κάνεις σωστή δουλειά εξ αρχής. Από την καλοκαιρινή προετοιμασία. Θέλουμε την επόμενη σεζόν να ξεκινήσουμε θετικά στο πρωτάθλημα γιατί μετά θα είναι δύσκολο αν χάσουμε έδαφος. Για εμένα και τους παίκτες μου, θα είναι ο κύριος στόχος μας το πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν» είπε ο «Ζιζού».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα