Η «μαύρη λίστα» του Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης

Η «μαύρη λίστα» του Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης

Gazzetta team
Η «μαύρη λίστα» του Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης

bet365

Ο Ζινεντίν Ζιντάν φέρεται να έχει ήδη αποφασίσει ποιους παίκτες δεν υπολογίζει ενόψει της νέας σεζόν.

Μάντσεστερ Γ. - Μάντσεστερ Σ. με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Στη Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν, ελπίζοντας πως η ομάδα με τον Ζινεντίν Ζιντάν στο τιμόνι θα καταφέρει να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.

Ακόμα δεν έχουν παρθεί οι οριστικές αποφάσεις για τους μεταγραφικούς στόχους που θα χτυπήσει η Ρεάλ, ωστόσο ο «Ζιζού» σε μεγάλο βαθμό έχει αποφασίσει για το ποιοι πρέπει να δουν την πόρτα της εξόδου.

Έτσι σύμφωνα με την εφημερίδα Confidencial, ο Μπέιλ είναι το πρώτο όνομα για αποχώρηση, ενώ ακολουθούν επίσης οι Γιορέντε, Θεμπάγιος, Ρεγκιλόν και Μαριάνο.

Από εκεί και πέρα σίγουρα ένας εκ των Κουρτουά ή Λούνιν θα προστεθούν στη μαύρη λίστα του Ζιντάν καθώς για τη θέση του τερματοφύλακα υπολογίζονται ο Κέιλορ Νάβας και ο γιος του «Ζιζού», Λούκα.

Επιπλέον υπάρχει πιθανότητα ή ο Βαράν ή ο Ίσκο να τεθούν υπό παραχώρηση, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα έλεγε όχι σε πώληση ενός εκ των Μαρσέλο, Μόντριτς ή Κροος. Προφανώς τα πέντε αυτά ονόματα δεν βρίσκονται στη μαύρη λίστα, ωστόσο η Ρεάλ θα ήταν ανοικτή να ακούσει προτάσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα