Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μπενζεμά ένα γκολ πίσω από το ρεκόρ του Μέσι

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μπενζεμά ένα γκολ πίσω από το ρεκόρ του Μέσι

bet365

Τα οκτώ διαδοχικά γκολ και το ιστορικό επίτευγμα με τη Ρεάλ, έφερε τον Γάλλο φορ στο -1 από το κορυφαίο επίτευγμα σερί σκοραρίσματος της La Liga που κατέχει ο σούπερ σταρ της Μπάρτσα και δύο παίκτες ακόμη.

Την Κυριακή ο Μπενζεμά έκανε μυθικό ρεκόρ στην ιστορία του club, καθώς ουδείς άλλος έχει βάλει ποτέ τα οκτώ τελευταία γκολ της ομάδας του, δίχως να έχει παρεμβληθεί άλλος σκόρερ ενδιάμεσα. Ούτε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ούτε ο Ντι Στέφανο, ο Ραούλ, ο Πούκσας, ο Ούγκο Σάντσες, ο Μπουτραγκένιο.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το απόλυτο ρεκόρ στη
La Liga. Πρόκειται για τα εννέα γκολ σερί από τον Μέσι, ενώ το ίδιο έχουν κάνει στο παρελθόν και οι Κίνι (Σπόρτινγκ Χιχόν), Μέχο Κόντρο (Σοσιεδάδ). Εάν λοιπόν ο Γάλλος φορ την ερχόμενη Παρασκευή βρει πρώτος για την ομάδα του δίχτυα στην έδρα της Χετάφε, θα τους πιάσει στην κορυφή και εάν βάλει δύο, θα γράψει ιστορία...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα