Ρεάλ Μαδρίτης - Αθλέτικ Μπιλμπάο 3-0

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης - Αθλέτικ Μπιλμπάο 3-0

bet365

Με τον Μπενζεμά να κάνει χατ-τρικ και να φτάνει στα 21 γκολ στη La Liga, η Ρεάλ καθάρισε εύκολα την Αθλέτικ Μπιλμπάο με 3-0 και παρέμεινε στο -4 από την 2η Ατλέτικο.

Το βαθμολογικό κίνητρο το είχαν οι Βάσκοι, οι οποίοι διεκδικούν την έξοδο στην Ευρώπη, αλλά αυτό δεν φάνηκε στο Santiago Bernabeu. Αντιθέτως, αυτό που φάνηκε για ακόμη μία φορά, ήταν το πόσο ωραία... περνάει φέτος ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος βρήκε τρεις φορές δίχτυα, σκόραρε για 5ο σερί ματς, έφτασε στα 21 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και ήταν -όπως καταλαβαίνει κανείς- αυτός που έκανε τη διαφορά σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν καλό.

Ειδικά το πρώτο 45λεπτο ήταν... για ύπνο, αφού υπήρχε μόνο μία φάση. Το σουτ του Μαρσέλο στο 13' που έφυγε άουτ. Τίποτα άλλο από εκεί και πέρα, με τις δύο ομάδες να μην έχουν ρυθμό αλλά πάμπολλα λάθη. Σαν κι αυτά, δηλαδή, που έκανε η άμυνα ή ο τερματοφύλακας της Αθλέτικ στο δεύτερο ημίχρονο, με συνέπεια να τους τιμωρήσει ο Μπενζεμά. Το έκανε στο 47', όταν οι στόπερ του άφησαν χώρο για την κεφαλιά μετά την σέντρα του Ασένσιο και έγραψε το 1-0. Το έκανε στο 76', όταν ο Ιάγο Ερενίν έκανε εντελώς λάθος έξοδο στην εκτέλεση κόρνερ και με νέα κεφαλιά έκανε το 2-0. Το έκανε στο 90', όταν ο Ιάγο Ερενίν βγήκε από την περιοχή του και έκανε πάλι λάθος, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 με πλασέ αυτή τη φορά.

Και κάπως έτσι, η Ρεάλ παρέμεινε στο -4 από την 2η Ατλέτικο ενώ η Αθλέτικ Μπιλμπάο έμεινε στο -3 από την 6η Βαλένθια και μπορεί να πάει και στο -6 σε λίγες ώρες....

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Βαγιέχο, Βαράν, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Κρος (70' Ισκο), Μόντριτς, Λούκας Βάθκεθ (70' Μπέιλ), Ασένσιο (84' Ντίαθ), Μπενζεμά.

Αθλέτικ Μπιλμπάο (Γκαΐθκα Γκαριτάνο): Ιάγο Ερενίν, Ινιγκο Λέκουε, Γεράι, Ινιγκο Μαρτίνεθ, Γιούρι, Σαν Χοσέ, Ετσεμπερία, Μουνιαΐν, Ραούλ Γκαρθία (76' Αντούριθ), Ινιγκο Κόρδοβα (76' Ουνάι Λόπεθ), Ινάκι Γουίλιαμς.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα