«Πρόβλημα για Ρεάλ ο μισθός του Πογκμπά»

Κώστας Ζάλιαρης
«Πρόβλημα για Ρεάλ ο μισθός του Πογκμπά»

bet365

Τον πιο καλά αμειβόμενο ποδοσφαιριστή του ρόστερ, πάνω από τους Μπέιλ και Σέρχιο Ράμος, θα χρειαστεί να κάνει τον Πολ Πογκμπά η Ρεάλ Μαδρίτης, αν αποφασίσει να κάνει τέτοια κίνηση ώστε να πείσει τον Γάλλο ν' αφήσει τη Γιουνάιτεντ...

Η AS αναφέρει ότι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής έχει λαμβάνειν 17 εκατ.ευρώ ετησίως στους «κόκκινους διαβόλους» και πέρα από το γεγονός πως η αγγλική ομάδα δεν έχει καμία πρόθεση να τον παραχωρήσει, οι απολαβές του παίκτη είναι τέτοιες που υψώνουν εμπόδιο.

Με δεδομένη, επίσης, την άρνηση του Πογκμπά να «πέσει» στο οικονομικό, αν η Ρεάλ θέλει πραγματικά να ικανοποιήσει την επιθυμία του Ζιντάν και να του προσφέρει τον Γάλλο χαφ, ξέρει ότι θα πρέπει να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή.

Ο Σέρχιο Ράμος έχει λαμβάνειν 11,8 εκατ.ετησίως, ο Μπέιλ είναι στα 15 και ο Πογκμπά αυτή τη στιγμή στα 17 εκατ.ευρώ το χρόνο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα