«Ο Πογκμπά είναι ο ηγέτης που θέλει στη Ρεάλ ο Ζιντάν» (pic)

Gazzetta team
«Ο Πογκμπά είναι ο ηγέτης που θέλει στη Ρεάλ ο Ζιντάν» (pic)

bet365

Πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα Marca ο Πολ Πογκμπά, τον οποίο ο Ζινεντίν Ζιντάν φέρεται να θέλει στη νέα Ρεάλ Μαδρίτης που ετοιμάζεται να χτίσει.

100% Επιστροφή* χρημάτων Ίντερ - Ρόμα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το όνομα του Πολ Πογκμπά έχει επιστρέψει ξανά το τελευταίο διάστημα στο ρεπορτάζ της Ρεάλ Μαδρίτης με την πλευρά του Γάλλου μέσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να εξετάζει τις επιλογές της στο ενδεχόμενο μεταγραφής το καλοκαίρι.

Στο σημερινό πρωτοσέλιδό της η μαδριλένικη εφημερίδα Marca τονίζει πως ο Πογκμπά είναι ο ηγέτης που αναζητεί ο Ζιντάν για τη νέα Ρεάλ που θέλει να δημιουργήσει από την επόμενη σεζόν.

Ο «Ζιζού» θεωρεί πως ο Πογκμπά έχει την κατάλληλη προσωπικότητα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου για να παίξει σημαντικό ρόλο ενόψει της επόμενης σεζόν, όπως το έχει πράξει και στην Εθνική Γαλλίας.

Μάλιστα, όπως υπογραμμίζει η Marca, η επιθυμία του Πογκμπά να κατακτήσει το Champions League ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια που θα κάνει η Ρεάλ για την απόκτησή του από τη Γιουνάιτεντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα