Αρνήθηκε να προπονηθεί ο Ντιέγκο Κόστα στην Ατλέτικο

Αρνήθηκε να προπονηθεί ο Ντιέγκο Κόστα στην Ατλέτικο

Gazzetta team
Αρνήθηκε να προπονηθεί ο Ντιέγκο Κόστα στην Ατλέτικο

bet365

Ο Ντιέγκο Κόστα πήγε στο προπονητικό κέντρο της Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά δεν πήρε μέρος στην προπόνηση, εμφανώς εκνευρισμένος με τον σύλλογο.

Επιστροφή χρημάτων* στο Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπενφίκα και σούπερ αποδόσεις στo Europa League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στον επιθετικό της Ατλέτικο έχουν γίνει σοβαρές συστάσεις από τον σύλλογο λόγω της τιμωρίας των οκτώ αγωνιστικών που του επιβλήθηκε επειδή έβρισε τον διαιτητή Χιλ Μανθάνο στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Όπως του μεταφέρθηκε ήταν μια ενέργεια που πλήγωσε την ομάδα και δυσαρέστησε φυσικά τον σύλλογο.

Ο Ντιέγκο Κόστα θεωρεί, ωστόσο, ότι οι μέρες του στην Ισπανία και στην Ατλέτικο Μαδρίτης τελειώνουν και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το καλοκαίρι θα αναζητήσει το ποδοσφαιρικό του μέλλον μακριά από την Primera Division.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, το πρωί της Πέμπτης ο Κόστα αρνήθηκε να πάρει μέρος στην προπόνηση των Ροχιμπλάνκος παρά το γεγονός ότι πήγε κανονικά στο προπονητικό κέντρο.

Ο Ντιέγκο Κόστα δεν είχε ούτε τραυματισμό, ούτε κάποιο άλλο θέμα και η μη συμμετοχή του στην προπόνηση είχε να κάνει καθαρά με δική του απόφαση, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η μαδριλένικη εφημερίδα AS.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα