Υπόθεση Τσούμι: Δικαίωση για Λεβάντε, δεν τιμωρείται η Μπαρτσελόνα

Gazzetta team
Υπόθεση Τσούμι: Δικαίωση για Λεβάντε, δεν τιμωρείται η Μπαρτσελόνα

bet365

Επειδή ήταν εκπρόθεσμη η ένσταση, γλιτώνουν τους μπελάδες οι Μπλαουγκράνα για την παράνομη συμμετοχή του παίκτη τους στο Κύπελλο, αλλά οι Λεβαντίνοι αξιώνουν αποζημιώσεις.

Επιστροφή χρημάτων* στο Πόρτο - Λίβερπουλ και σούπερ αποδόσεις στην Champions League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στις 10 του περασμένου Γενάρη, στη ρεβάνς της φάσης των «16» του φετινού Κόπα ντελ Ρέι κόντρα στη Λεβάντε, η Μπαρτσελόνα χρησιμοποίησε έναν πιτσιρικά, ο οποίος τελικά δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής. Ο Τσούμι ήταν τιμωρημένος με τη Β' ομάδα της Μπάρτσα και αυτό έγινε αντιληπτό καθυστερημένα από τους Λεβαντίνους. Αρχικά η ένστασή τους έγινε εκτός του χρονικού δικαιώματός τους να την καταθέσουν και γι' αυτό δεν έγινε αποδεκτή.

Η Μπαρτσελόνα συνέχισε στον θεσμό, όπου βρίσκεται στον τελικό, αλλά η Λεβάντε επέμεινε, αναζητώντας δικαίωση και εν μέρει τη βρήκε. Την Τετάρτη, το δικαστήριο της Ισπανικής Ομοσπονδίας ανακοίνωσε ότι η Λεβάντε είχε δίκιο, ότι η Μπαρτσελόνα παραβίασε τον κανονισμό, αλλά πράγματι, επειδή η ένσταση ήταν εκπρόθεσμη, η Μπάρτσα δεν θα τιμωρηθεί, ότι μπορεί να αγωνιστεί στον τελικό και η Λεβάντε θα έχει το δικαίωμα να ζητήσει κάποιου είδους αποζημίωση από την Ομοσπονδία.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα