Λεγανές - Ρεάλ Μαδρίτης 1-1: Στο -4 από τη 2η θέση (vid)

Λεγανές - Ρεάλ Μαδρίτης 1-1: Στο -4 από τη 2η θέση (vid)

bet365

Η Ρεάλ έμεινε στο 1-1 με την Λεγανές, κάνοντας ξανά αδιάφορη εμφάνιση και έμεινε στο -4 από τη 2η Ατλέτικο.

Ο μοναδικός στόχος που απέμεινε για την Ρεάλ μέχρι το τέλος της σεζόν είναι η 2η θέση. Με τέτοιες εμφανίσεις, όμως, οι μερένγκες δεν μπορούν να περιμένουν και πολλά, τη στιγμή που ο Ζιντάν αναφέρεται συνεχώς στις αλλαγές που θα έρθουν το καλοκαίρι. Αυτή τη φορά η Λεγανές ήταν εκείνη που πήρε αποτέλεσμα από τη βασίλισσα, με τον Σιόβα να κάνει εντυπωσιακό ματς και το τελικό 1-1 να κρίνεται δίκαιο.

Από το ξεκίνημα φάνηκε ότι οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν σε θέση να ανεβάσουν ταχύτητα, οι φιλοξενούμενοι ναι μεν δεν κλείστηκαν, αλλά από την άλλη δεν πήραν ρίσκα και μέχρι το ημίχρονο οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες. Στο 8’ ο Ασένσιο απείλησε πρώτος, πριν ο Μπρέιθγουεϊτ φτάσει κοντά στο γκολ για την Λεγανές στο 15’. Οι παίκτες του Ζιντάν είχαν την κατοχή, όμως το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και οι δύο ομάδες πάτησαν ελάχιστα στις αντίπαλες περιοχές. Ο Ίσκο απείλησε με φάουλ στο 41’ και λίγο πριν οι ομάδες πάνε στα αποδυτήρια ο Σίλβα με πολύ ωραίο πλασέ λίγο έξω από την περιοχή έκανε το 1-0!

Στην επανάληψη τα πράγματα ήταν λίγο καλύτερα από πλευράς ρυθμού, αλλά όχι και από πλευράς φάσεων. Οι παίκτες του Ζιντάν κυκλοφορούσαν συνήθως άσκοπα την μπάλα, αλλά στο 51’ έβγαλαν ωραία επίθεση και ο Μπενζεμά πέτυχε το 5ο συνεχόμενο γκολ του για την Ρεάλ και έκανε το 1-1 με διπλή προσπάθεια. Κλασική ευκαιρία μέχρι το τέλος είχαμε μόλις μία ακόμη με τον Ασένσιο στο 74’, ενώ και η δεύτερη ευκαιρία της προκοπής χάθηκε ξανά για τους φιλοξενούμενους με τον Μαρσέλο στο 84’. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν με πάθος, προσπάθησαν και στο τέλος άξιζαν τουλάχιστον τον βαθμό.

Λεγανές (Μαουρίσιο Πελεγρίνο): Κουέγιαρ, Σίλβα, Σιόβας, Ομέρουο, Μπουστίνθα, Νιόμ, Ρουμπέν Πέρεθ, Εράσο (71’ Ελ Ζαρ), Βέσγα (85’ Ρέθιο), Μπρέιθγουεϊτ, Καρίγιο (65’ Εν-Νεσίρι)

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Νάτσο, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Βαλβέρδε, Μόντριρς, Ίσκο (77’ Βάθκεθ), Ασένσιο (81’ Μπέιλ), Μπενζεμά

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα