Βαγιαδολίδ - Χετάφε 2-2

Gazzetta team
Βαγιαδολίδ - Χετάφε 2-2

bet365

Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 96' η Χετάφε έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από την έδρα της Βαγιαδολίδ και παραμένει πάντα μέσα στο «παιχνίδι» για την τετράδα.

Το ματς στο Βαγιαδολίδ ήταν ιδιαιτέρως σημαντικό για τις δύο ομάδες για διαφορετικούς λόγους. Από τη μια οι γηπεδούχοι που «καίγονται» για βαθμούς για την παραμονή στην Primera και από την άλλη η Χετάφε στην προσπάθεια που κάνει για την είσοδο στην τετράδα και την έξοδο στο Champions League.

Το μεσημέρι ξεκίνησε ιδανικά για τους παίκτες του Μπορδαλάς που πήραν το προβάδισμα στο σκορ με πολύ δυνατό μακρινό σουτ του Αραμπάρι στο 14'. Ωστόσο, η Βαγιαδολίδ ήταν εκείνη που είχε με διαφορά την κατοχή στο πρώτο μέρος και πήγε δίκαια με το 1-1 στα αποδυτήρια χάρη στο γκολ του Γκουαρδιόλα, ο οποίος από κοντά στο 30' ισοφάρισε.

Στο δεύτερο μέρος η Χετάφε έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Ολιβέρα. Και σαν να μην έφτανε αυτό για τη Χετάφε, ήρθε και η ανατροπή για τη Βαγιαδολίδ χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ουνάλ στο 69' που έγραψε το 2-1. Όμως η Χετάφε ήταν αυτή που... γέλασε τελευταία. Στις καθυστερήσεις κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μολίνα στο 96', φεύγοντας έτσι με τον βαθμό (2-2).

Με την ισοπαλία αυτή η Χετάφε μένει ένα βαθμό πίσω από τη Σεβίλλη, αλλά διατηρείται πάντα στο «κόλπο» της εξόδου στο Champions League, ενώ αντίθετα η Βαγιαδολίδ πέταξε μια τεράστια ευκαιρία να απομακρυνθεί από τη γραμμή του υποβιβασμού.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα