Ατλέτικο Μαδρίτης: Για τρίτη σερί σεζόν «διψήφιος» ο Γκριεζμάν

Ατλέτικο Μαδρίτης: Για τρίτη σερί σεζόν «διψήφιος» ο Γκριεζμάν

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης: Για τρίτη σερί σεζόν «διψήφιος» ο Γκριεζμάν

bet365

Μπορεί η Ατλέτικο Μαδρίτης να μένει χωρίς τίτλο, ωστόσο ο Αντουάν Γκριεζμάν για άλλη μια σεζόν λάμπει με τη φανέλα των Ροχιμπλάνκος.

100% Επιστροφή* χρημάτωνΛίβερπουλ - Τσέλσι! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Γάλλος επιθετικός με γκολάρα και ασίστ οδήγησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη νίκη με 2-0 επί της Θέλτα, πιάνοντας με αυτόν τον τρόπο τον Φερνάντο Τόρες στην πέμπτη θέση των σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Γκριεζμάν συνεχίζει κάθε χρονιά να «ματώνει» τα αντίπαλα δίχτυα, αλλά και να συμβάλλει στη δημιουργία της ομάδας του με τις ασίστ που προσθέτει στο ενεργητικό του. Αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο ότι αποτελεί τον σταρ αυτής της ομάδας.

Για τρίτη σερί σεζόν ο Γκριεζμάν πετυχαίνει double - double με τη φανέλα της Ατλέτικο, συμπληρώνοντας διψήφιο αριθμό σε γκολ και ασίστ. Τη σεζόν 2016-2017 είχε σκοράρει 26 γκολ, μοιράζοντας 13 ασίστ, τη σεζόν 2017-2018 είχε πιάσει τα 29 γκολ με 13 ασίστ ενώ μέχρι στιγμής φέτος μετράει 20 γκολ και 11 ασίστ.

Πέρυσι το καλοκαίρι είχε φτάσει πολύ κοντά στη μετακίνησή του στην Μπαρτσελόνα, αλλά την τελευταία στιγμή αποφάσισε να φανεί πιστός στην Ατλέτικο παραμένοντας στη Μαδρίτη. Φέτος, μήνες πριν ανοίξει και τυπικά η μεταγραφική περίοδος, το όνομά του ακούγεται ξανά για τους Μπλαουγκράνα και δεν αποκλείεται και το φετινό καλοκαίρι να είναι... καυτό για τον Γάλλο επιθετικό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα