Ατλέτικο Μαδρίτης – Θέλτα 2-0: Το... χρέος τους οι Ροχιμπλάνκος (vid)

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης – Θέλτα 2-0: Το... χρέος τους οι Ροχιμπλάνκος (vid)

bet365

Με τον Γκριεζμάν να ανοίγει τον δρόμο με φαουλάρα και να πιάνει τον Φερνάντο Τόρες (5ος σκόρερ στην ιστορία του club), η Ατλέτικο καθάρισε εύκολα 2-0 τη Θέλτα, που κινδυνεύει.

Μετά και την ήττα στο «Καμπ Νόου», η Ατλέτικο έχει ξεμείνει από στόχους. Οπότε, ο Ντιέγο Σιμεόνε πρέπει να βρει τρόπο να κρατήσει ψηλά τη διάθεση της ομάδας του, αλλά και των οπαδών. Καλή μπάλα και να μην δέχεται γκολ: αυτό αναζητά ο Τσόλο κι αυτό συνέβη στο σχετικά εύκολο 2-0 επί της Θέλτα.

Αρχικά ο Ομπλάκ είχε δίπλή εκπληκτική επέμβαση νωρίς στο ματς και λίγο πριν το ημίχρονο (42'), ο Γκριεζμάν έβαλε φαουλάρα, σημαδεύοντας το απέναντι παράθυρο. Ηταν το τρίτο φετινό του στη La Liga, έβδομο συνολικά και με αυτό έπιασε τον Φερνάντο Τόρες (129 γκολ) στην 5η θέση των σκόρερ στην ιστορία του club. Ο Μοράτα (74') πέρασε και τον τερματοφύλακα, αφήνοντας τη Θέλτα να κινδυνεύει στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Μοντέρο, Χουανφράν, Φιλίπε Λουίς (72' Αρίας), Σαούλ, Μογιά, Ρόδρι, Κόκε, Βιτόλο (62΄Μοράτα), Κορέα, Γκριεζμάν (90' Μογιέχο)

Θέλτα (Φραν Εσκριμπά): Μπλάνκο, Καμπράλ, Μάγιο, Αραούχο, Ολάθα, Μπουντεμπούζ, Γιοκούσου, Μπουφάλ (86' Γιένσεν), Λομπότκα, Μορ (65' Σίστο), Μάξι Γκόμες.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα