«Επειδή τιμωρήθηκε πάει να πει ότι θα φύγει ο Ντιέγκο Κόστα;»

«Επειδή τιμωρήθηκε πάει να πει ότι θα φύγει ο Ντιέγκο Κόστα;»

Κώστας Ζάλιαρης
«Επειδή τιμωρήθηκε πάει να πει ότι θα φύγει ο Ντιέγκο Κόστα;»

bet365

Αν και δεν έδειξε πρόθεση εναντίωσης της τιμωρίας που επιβλήθηκε στον Ντιέγκο Κόστα, ο πρόεδρος της Ατλέτικο, Ενρίκε Θερέθο ανέφερε πως το μέλλον του ποδοσφαιριστή στην ομάδα δεν επηρεάζεται από την ποινή των 8 αγωνιστικών.

Γνωρίζοντας πολύ καλά το ταπεραμέντο του Ντιέγκο Κόστα και τις στιγμές που... είναι ασυγκράτητος απέναντι σε αντιπάλους και διαιτητές, ο ισχυρός άνδρας των «ροχιμπλάνκος» ξεκαθαρίζει πως το γεγονός της τιμωρίας του Ισπανού φορ με 8 αγωνιστικές δεν αφορά σε τίποτα την παρουσία του στην ομάδα μετά και το φετινό καλοκαίρι.

«Επειδή δηλαδή τιμωρήθηκε πάει να πει ότι θα φύγει; Ο πρώτος ή ο τελευταίος είναι που τιμωρείται από την Ομοσπονδία; Προφανώς και είναι αδικαιολόγητα όσα φέρεται να είπε στον διαιτητή και θα πάρουμε κι εμείς την αναφορά για ό,τι μπορεί να έχει συμβεί, όμως, αφού επιβλήθηκε τέτοια τιμωρία, υποθέτω πως θα υπάρχουν οι λόγοι για να φτάσει σε τέτοια επίπεδα η ποινή που του επιβλήθηκε.

Είναι δύσκολες οι στιγμές για εκείνον, εμείς εμπιστευόμαστε τον παίκτη και τη δικαιοσύνη και κάτι τέτοια συμβαίνουν στη ζωή... Πολλές φορές όλοι χάνουμε την ψυχραιμία μας» είπε ο Θερέθο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα