Βαγιαδολίδ - Σεβίλλη 0-2

Gazzetta team
Βαγιαδολίδ - Σεβίλλη 0-2

bet365

Η Σεβίλλη βρήκε δύο καθυστερημένα γκολ, πέρασε με 0-2 από τη Βαγιαδολίδ και παρέμεινε στο -1 από τον απόλυτο στόχο του Champions League.

Η Χετάφε βιώνει την κορυφαία σεζόν της ιστορίας της στα σαλόνια. Κάνει μυθικά πράγματα για το μέγεθός της και έχει υποχρεώσει τη Σεβίλλη να την κυνηγάει, δίχως να έχει περιθώριο αποτυχίας. Καθώς λοιπόν οι Ανδαλουσιανοί έπρεπε να περάσουν από το «Χοσέ Θορίγια», αγχώθηκαν, τα χρειάστηκαν, αλλά κατάφεραν έστω και με καθυστερημένα γκολ να φτάσουν στο 0-2 και να παραμείνουν στο -1 από την 4η θέση.

Το συρτό του Ρόκε Μέσα (84') από δική του ατομική ενέργεια άνοιξε τον δρόμο για το τρίποντο και ο Μουνίρ το κλείδωσε στις καθυστερήσεις, χαρίζοντας στους Σεβιγιάνους τη δεύτερη σερί νίκη τους, ενώ η Βαγιαδολίδ κινδυνεύει ξεκάθαρα με σοβαρούς μπελάδες στη ζώνη του υποβιβασμού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα